Me Naiset
|
Jenni Junkala
Emma Haslam haluaa todistaa, että tankotanssi ei ole vain hoikkien laji. Kuva: Shutterstock
Emma Haslam haluaa todistaa, että tankotanssi ei ole vain hoikkien laji. Kuva: Shutterstock

Toukokuussa kykyjenetsinäohjelma Britain's Got Talentissa esiintynyt tankotanssiopettaja Emma Haslam on nyt myös malli.

Pluskokoinen tankotanssija ja tankotanssin opettaja Emma Haslam, 27, kertoi Britain's Got Talent -kykyjenetsintäohjelmassa esiintyessään haluavansa näyttää, että kuka tahansa voi harrastaa tankotanssia. Emman esitys oli niin vakuuttava, että brittiläinen suosittu plusvaatemerkki Yours Clothing halusi hänet sen jälkeen mallikseen.

Esitystä on katsottu YouTubessa jo yli 8 miljoonaa kertaa, ja Emman Facebook-sivuille satelee viestejä ihmisiltä, jotka ovat inspiroituneet hänestä. Talent-tuomarit kehuivat itsevarman Emman olevan hyvä esikuva nuorille tytöille.

– Esiintymiseni jälkeen tanssituntini ovat olleet täynnä ja minulla on ollut kolme eri keikkaa kuun aikana. Moni haluaa tulla kokeilemaan tankotanssia, joten olen saavoittanut tavoitteeni, Emma kertoi kotipaikkansa Derby Telegraph -lehdelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös America's Got Talent -ohjelmassa kilpaili pluskokoinen tankotanssija vuonna 2012. Lulu-nimellä esiintynyt tanssija sai tuolloin kannustusta ainoastaan ohjelman ainoalta naistuomarilta Sharon Osbournelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Tankotanssija Oona Kivelän käsivarsitreeni – katso liikkeet videolla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla