Huippujengi-ohjelma, jossa Lola Odusoga oli mukana, voitti Kultainen Venla-gaalassa parhaan realityn palkinnon. Kuva: Jonna Öhrnberg
Huippujengi-ohjelma, jossa Lola Odusoga oli mukana, voitti Kultainen Venla-gaalassa parhaan realityn palkinnon. Kuva: Jonna Öhrnberg

Lola Odusoga kertoo löytäneensä uuden rakkaansa jo pitkän aikaa sitten.

Lola Odusogan, 39, sinkkupäivät ovat ohi.

– Ovat olleet jo pitkään. Seurustelen ja olen onnellinen, vuonna 2015 Jarkko Wallinkoskesta eronnut Lola paljasti tänään.

Kun avioero tuli julkiseksi, Lolalle tuli eri kanavien kautta miehiltä yhteydenottoja. Treffikutsuihin Lola on aina suhtautunut maltillisesti.

– Yhteydenottoja tuli jo silloin, kun olin aviossa. Nyt millekään treffiheittäytymisille ei ole ollut aikoihin aihetta.

Ex-puolisoon asialliset välit

Ex-parilla on kaksi lasta Denise, 12, ja Sylvester, 10. Lola kuvailee hänellä olevan lapsiin lämpimät ja avoimet välit. Myös välit ex-puolisoon ovat asialliset.

– Teimme heti alussa selväksi rajat ja muut säännöt, joita noudatetaan molemmissa kodeissa. Pieniä viitteitä murrosiästä on näkyvillä. Sitten voin olla helisemässä, mutta luotan, että välit lapsiin pysyvät hyvinä.

"Minulle ei ole koskaan ole koskaan ollut ongelma olla yksin."

Lola kertoo lasten tulleen kumpaankin vanhemmista, sillä molemmat lapset harrastavat paljon ja olisivat koko ajan menossa. Lapset harrastavat joukkuelajeja jääkiekosta koripalloon.

Hyvässä seurassa

Eron jälkeen Lola kuvailee viettäneensä paljon aikaa lasten kanssa, yksin ja "hyvässä seurassa". Universumin kolmanneksi kauneimmaksi aikoinaan kruunattu nainen työskentelee pr-töiden ja tapahtumien parissa.

– Minulle ei ole koskaan ole koskaan ollut ongelma olla yksin. En kaipaa ihmisiä ympärilleni. Käyn todella paljon juhlissa työn puolesta, että en osaa olla näissä oikein vieraana. Kun minulla on vapaata, en todellakaan lähde juhlimaan, Lola sanoi.

Perjantaina nainen arveli, että saattaisi tehdä poikkeuksen, sillä Lolankin tähdittämä Huippujengi voitti parhaan realityn Venla-palkinnon.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...