Pörheän pehmeä Zach vuonna 2013. Alkoholin ja herkkujen jättäminen on tehnyt miehelle ihmeitä. Kuva: Reuters
Pörheän pehmeä Zach vuonna 2013. Alkoholin ja herkkujen jättäminen on tehnyt miehelle ihmeitä. Kuva: Reuters

Zach, oletko se sinä?

Kauhea kankkunen -elokuvien tähti Zach Galifianakis, 45, saapui täysin muuttuneena miehenä New Yorkin filmifestivaaleilla esitetyn Birdman-elokuvan ensi-iltaan. Zach on pitänyt vuoden taukoa julkisista esiintymisistä ja hoikistunut sinä aikana varjoksi entisestä itsestään.

Hurjasti kaventunut koomikko ja näyttelijä Zach Galifianakis Birdman-elokuvansa ensi-illassa New Yorkin filmifestivaaleilla. Kuva: MVPhotos

Ulkomaiset mediat yrittivät jututtaa Zachia festivaaleilla painonpudotuksesta, mutta saivat vastaukseksi vain vitsejä. Sen näyttelijä paljasti kuitenkin jo viime vuonna, että alkoholin jättäminen sysäsi painonpudotuksen alkuun.

– Lopetin juomisen ja paino vain putosi. Ennen join paljon vodkaa ja söin makkaroita. Herkullista, mutta pahaksi terveydelle, hän kertoi vuonna 2013 Conan O'Brienin haastattelussa.

Festivaaleilla Zach kertoi myös, ettei välitä julkisuudesta, vaikka haluaa olla näyttelijä. Julkisuus on hänen mielestään tyhmää, eikä laisinkaan kiinnostavaa. Hän haluaa tehdä työnsä ja mennä kotiin katsomaan televisiota.

Kauhea kankkunen -hullutteluiden lisäksi Zach tunnetaan omasta nettiohjelmastaan Between Two Ferns.

Zach Galifianakis vuonna 2010. Kuva: Shutterstock

Hekin ovat muuttaneet ulkonäköään:

Mitä tapahtui Bradley Cooperille? Hollywood-komistus lihotti itsensä

Ysäritähden hurja muodonmuutos – tunnistaisitko?

Mickey Rourken, 61, hurja muodonmuutos – siis ihan oikeasti!

90-luvun huippuartisti luopui moppitukastaan – tunnistatko?