Pörheän pehmeä Zach vuonna 2013. Alkoholin ja herkkujen jättäminen on tehnyt miehelle ihmeitä. Kuva: Reuters
Pörheän pehmeä Zach vuonna 2013. Alkoholin ja herkkujen jättäminen on tehnyt miehelle ihmeitä. Kuva: Reuters

Zach, oletko se sinä?

Kauhea kankkunen -elokuvien tähti Zach Galifianakis, 45, saapui täysin muuttuneena miehenä New Yorkin filmifestivaaleilla esitetyn Birdman-elokuvan ensi-iltaan. Zach on pitänyt vuoden taukoa julkisista esiintymisistä ja hoikistunut sinä aikana varjoksi entisestä itsestään.

Hurjasti kaventunut koomikko ja näyttelijä Zach Galifianakis Birdman-elokuvansa ensi-illassa New Yorkin filmifestivaaleilla. Kuva: MVPhotos

Ulkomaiset mediat yrittivät jututtaa Zachia festivaaleilla painonpudotuksesta, mutta saivat vastaukseksi vain vitsejä. Sen näyttelijä paljasti kuitenkin jo viime vuonna, että alkoholin jättäminen sysäsi painonpudotuksen alkuun.

– Lopetin juomisen ja paino vain putosi. Ennen join paljon vodkaa ja söin makkaroita. Herkullista, mutta pahaksi terveydelle, hän kertoi vuonna 2013 Conan O'Brienin haastattelussa.

Festivaaleilla Zach kertoi myös, ettei välitä julkisuudesta, vaikka haluaa olla näyttelijä. Julkisuus on hänen mielestään tyhmää, eikä laisinkaan kiinnostavaa. Hän haluaa tehdä työnsä ja mennä kotiin katsomaan televisiota.

Kauhea kankkunen -hullutteluiden lisäksi Zach tunnetaan omasta nettiohjelmastaan Between Two Ferns.

Zach Galifianakis vuonna 2010. Kuva: Shutterstock

Hekin ovat muuttaneet ulkonäköään:

Mitä tapahtui Bradley Cooperille? Hollywood-komistus lihotti itsensä

Ysäritähden hurja muodonmuutos – tunnistaisitko?

Mickey Rourken, 61, hurja muodonmuutos – siis ihan oikeasti!

90-luvun huippuartisti luopui moppitukastaan – tunnistatko?

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio