Koomikko Niina Lahtinen valitteli Radio Rockin haastattelussa, että Hyvät ja huonot uutiset -porukalle ei maistu alkoholi.

Koomikko Niina Lahtinen, 33, vieraili Radio Rockin Korporaatiossa. Haastattelussa Niina kertoi villeistä vuosistaan Turussa, puhui puolisonsa Aku Hirviniemen pituudesta ja avautui nuivasti alkoholiin suhtautuvasta Hyvät ja huonot uutiset -porukasta.

– Se on niin kuivaa se porukka. Ei siitä tule mitään! Pahin happo on ehkä Pirjo Heikkilä. Sen kanssa voi lähteä rällästämään. Henkka Hyppönen, Mikko Kuustonen, Miika Nousiainen... Kuivaa porukkaa! Tuomas Kyröstä olen pari kertaa saanut seuraa, Lahtinen vitsailee.

Radio Rockin miehet kysyvät, miten Niina voi äitinä puhua julkisesti juomisestaan.

– Sen takia (äitiyden) en voikaan julkisesti sanoa, että dokaan. En mä mitään dokaa! hän korjaa.

Katso koko haastattelu videolta. Näet sen myös Radio Rockin sivuilla.

Lue myös:

Niina Lahtinen villiintyi uudesta nettimeemistä – näin häneltä sujuu whaling

Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä tekivät voimaannuttavan parodian Sini Sabotagesta

Arvaatko, mitä lukee Niina Lahtisen ja Aku Hirviniemen jääkaapin ovessa?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.