The Voice of Finland -tuomari Redrama on kertonut julkisuudessa rankasta päihdemenneisyydestään ja pikkuveljensä traagisesta kuolemasta. Kuva: Sanoma-arkisto/Leena Koskela
The Voice of Finland -tuomari Redrama on kertonut julkisuudessa rankasta päihdemenneisyydestään ja pikkuveljensä traagisesta kuolemasta. Kuva: Sanoma-arkisto/Leena Koskela

Räppäri Redrama ja Yacine Samb söpöilevät yhteiskuvissa.

The Voice of Finland -valmentaja Redrama eli Lasse Mellberg, 37, kertoi keväällä olevansa rakastunut. Kesästä lähtien Redramaan yhdistetty malli-bloggari Yacine Samb on julkaissut julkisella Instagram-tilillään hempeitä yhteiskuvia räppärin kanssa.

Tuoreimmassa, joulukuussa julkaistussa kuvassa Yacine toivottaa rakkaansa tervetulleeksi takaisin Suomeen. Redrama on kommentoinut useita kuvia sydämillä.

Yacinen blogin vieraskirjassa Redrama kertoo tavanneensa naisen jo vuosia sitten, mutta tutustuneensa tähän paremmin viime vuonna.

– Löysimme yhteyden ja meistä tuli läheisiä ystäviä, sillä olemme molemmat käyneet läpi rankkoja asioita. Rakastuin hänen kauneuteensa ja persoonaansa, Redrama kirjoitti.

Mallin töiden ohella Yacine on työskennellyt verkkomainonta- ja mainosalalla. Lisäksi hän on ollut Martina Aitolehden Dazzling Ladies -tanssiryhmässä ja mukana vuonna 2012 eduskuntaan pyrkineen Fatberdhe Hetemaj’n vaalikampanjassa.

Suhteesta ensimmäisenä kertoneen 7 päivää -lehden mukaan pari on seurustellut jo jonkin aikaa.

Takana vuosia kestänyt päihdekierre

Redrama on puhunut avoimesti julkisuudessa rankasta menneisyydestään ja päihdekierteestään. Redraman on kerrottu yrittäneen kaksi kertaa itsemurhaa, mutta räppärin mukaan hän ei onneksi päässyt niin pitkälle – vaikka se olikin realistinen ajatus.

Pahimmillaan räppäriltä perittiin velkoja aseen kanssa, ja keväällä hän kuvaili entistä elämäänsä helvetiksi.

– Se oli sellaista fyysistä ja henkistä pahoinvointia, mitä mä en toivoisi kenellekään. Eikä nyt puhuta mistään krapulassa, että on vähän ikävää. Oli mahdotonta olla. Yksi minuutti tuntui siltä, että miten siitä selviää. Olotila oli ihan helvettiä.

Kun Redrama oli päättänyt lopettaa päihteidenkäytön, hän selvisi alkuvaiheesta omin voimin, mutta haki myöhemmin apua ja sai myös vertaistukea.

– Ei ollut enää kyse siitä, että menetänkö duunini tai että lähteekö vielä yksi tyttöystävä kävelemään. Kyse oli siitä, että haluunko mä jatkaa mun elämää, nelisen vuotta raittiina elänyt Redrama kertoi keväällä.

Lue myös:

Kolme vuotta raittiina ollut Redrama: ”Olen rakastunut”

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.