Neljäs Vain elämää -kausi alkaa Virve Rostin päivällä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Neljäs Vain elämää -kausi alkaa Virve Rostin päivällä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Virve Rostilla oli ennakkoluuloja Vain elämää -kollegaansa kohtaan.

Enää viisi yötä ja Vain elämää -ohjelma täyttää satojentuhansien katsojien perjantai-illat. Neljännellä kaudella kuullaan seitsemän artistin, Virve ”Vicky” Rostin, Antti Tuiskun, VilleGallen, Pave Maijasen, Maija Vilkkumaan, Anssi Kelan ja Sannin musiikkia.

Ensimmäisessä jaksossa selviää, että Virve ja Pave ovat tunteneet toisensa lähes 40 vuotta, mutta räppäri VilleGallesta (kuvassa) Virve ei tiennyt ennen kuvauksia mitään. Virve myöntää, että hänellä oli ennakkoluuloja tätä kohtaan.

– Mulla on sellainen ennakkokuva, että hän on veltohko nuorimies, joka kävelee kuin valuva räkä. Toivottavasti oon väärässä, Virve kertoo jaksossa.

Virve kertoi elokuussa Me Naisille, että hänellä oli ennakkoluuloja myös toista nuorta artistia, Sannia, kohtaan. Virve kuvitteli, että Sanni on pissis, eikä viitsinyt kuunnella hänen biisejään etukäteen. Muuttuivatko Virven käsitykset muista artisteista? Lue juttu täältä.

Kaikki Vain elämää 2015 -jutut löydät täältä.

Vain elämää alkaa Nelosella pe 18.9. klo 20.00.

Kysely

Kuka on etukäteen uuden Vain elämää -kauden kiinnostavin artisti?

Antti Tuisku
Antti Tuisku
19.5%
Pave Maijanen
Pave Maijanen
18.7%
Sanni
Sanni
15.0%
Maija Vilkkumaa
Maija Vilkkumaa
12.9%
Anssi Kela
Anssi Kela
11.9%
VilleGalle
VilleGalle
11.3%
Virve "Vicky" Rosti
Virve "Vicky" Rosti
10.9%
Ääniä yhteensä: 486
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...