Melanie Griffith ja Antonio Banderas eroavat 18 aviovuoden jälkeen. TMZ-lehden mukaan Griffith jätti avioerohakemuksen. Kuva: Reuters
Melanie Griffith ja Antonio Banderas eroavat 18 aviovuoden jälkeen. TMZ-lehden mukaan Griffith jätti avioerohakemuksen. Kuva: Reuters
Griffith tatuoi olkavarteensa Antonion nimen 1990-luvun lopulla. Kuva: Reuters
Griffith tatuoi olkavarteensa Antonion nimen 1990-luvun lopulla. Kuva: Reuters
Melanie ja Antonio vuonna 2012. Kuva: Reuters
Melanie ja Antonio vuonna 2012. Kuva: Reuters

Ero tuli, ja Melanie Griffith yritti peittää Antonion nimen käsivarrestaan.

18 vuotta naimisissa olleet näyttelijät Melanie Griffith, 56, ja Antonio Banderas, 53, hakevat TMZ-lehden mukaan avioeroa. Merkkinä välirikosta Melanie on koettanut peittää käsivarrestaan 90-luvulla ottamaansa tatuointia, jossa on Antonion nimi ja sydän.

Melanie on näyttäytynyt julkisuudessa sydäntatuoinnin sisältä löytyvä teksti sutattuna, Daily Mail kertoo. Peittoyrityksestä huolimatta käsivarressa pilkistelee edelleen Antonion nimi.

Ehkä Melanie ei käyttänyt tarpeeksi vahvoja tököttejä? Tatuointien peittoon tarkoitettuja aineita saa nykyään ihan täältä Suomestakin. Tässä neljä eri hintaista vaihtoehtoa, joilla eksän nimi jää peittoon:

– Grimas Camouflage Make-Up-peiteväri (7,80 €),

– Vichy Dermablend -meikkivoide koko vartalolle (29 €),

– Ben Nye Tattoo Cover (34,70 €),

– Joe Blasco Dermaceal -peiteväri (62 €).

Melanie ei ole tatuointipulmiensa kanssa yksin, sillä esimerkiksi malli Heidi Klum sekä näyttelijät Eva Longoria ja Angelina Jolie ovat aikoinaan katuneen rakkaalleen omistettua tatuointia. Onneksi erotatuoinnit ovat nyt muodissa.

Lue myös:

Nainen tatuoi Johanna Tukiaisen reiteensä

Mihin katosi Beyoncén häätatska? Nämäkin julkkikset ovat katuneet rakkaustatuointejaan

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta