Ville Pusasta tulee kolmannen kerran isä. Kuvassa Riikka-vaimo ja parin ensimmäinen yhteinen lapsi kesällä 2013. Kuva Jonna Öhrnberg
Ville Pusasta tulee kolmannen kerran isä. Kuvassa Riikka-vaimo ja parin ensimmäinen yhteinen lapsi kesällä 2013. Kuva Jonna Öhrnberg

Laulaja Ville Pusa ja hänen Riikka-vaimonsa saavat perheenlisäystä.

Muusikko Ville Pusa saa Riikka-vaimonsa kanssa perheenlisäystä. Lapsen laskettu aika on heinäkuussa.

– Supersiistiä tulla kolmannen kerran isäksi, oon ihan fiilareissa. Elämässä kaikki on muutenkin nyt paremmin kuin hyvin, Ville Pusa kertoo Me Naisille.

Villellä ja Riikalla on omat aavistuksensa lapsen sukupuolesta, mutta he pitävät arvailut omana tietonaan.

Ennen lapsen syntymää Villeä työllistää The Voice of Finland, jossa hän on ollut mukana alusta asti. Villen tehtävänä ohjelmassa on valmentaa kilpailijoita esiintymään. Voice of Finlandin suorat lähetykset alkavat tänään perjantai-iltana. Sen jälkeen Ville ja Riikka pääsevät viettämään kahdenkeskistä aikaa.

– Lähdemme Isoon-Britanniaan seuraamaan The Voice of UK -ohjelmaa. Mielenkiintoista nähdä Kylie Minogue, joka on yksi ohjelman tähtivalmentajista.

Villen ja Riikan perheeseen kuuluvat entuudestaan 7- ja 2,5-vuotiaat tytöt. Vanhin tytär on Villen edellisestä liitosta. Naimisiin pariskunta meni vuonna 2010.

The Voice of Finlandin suorat lähetykset alkavat Nelosella pe 28.3. klo 20.

Lapsesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Ville Pusa: "Häät ovat vain ajan kysymys"

Kaikki Voice of Finlandiin liittyvät jutut löydät täältä.

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.