Eilen ilmestyneessä kirjassa Ville Haapasalo kertoo neljän tunnin yöunien riittävän hänelle. – Mun elimistö on tottunut siihen. En mä pysty nukkumaan pitempään, Ville perutelee. Kuva: Juha Metso/Docendo
Eilen ilmestyneessä kirjassa Ville Haapasalo kertoo neljän tunnin yöunien riittävän hänelle. – Mun elimistö on tottunut siihen. En mä pysty nukkumaan pitempään, Ville perutelee. Kuva: Juha Metso/Docendo

Ville Haapasalon ensimmäisestä elämäkertakirjasta tuli jättimenestys. Eilen sille julkaistiin jatko-osa. – Vaimoni sanoi, että lapset saavat lukea sitten, kun täyttävät 30, Ville kertoo kirjassa.

Näyttelijä Ville Haapasalon, 42, elämästä kertovat kirjat ovat olleet sokki Villen vaimolle, näyttelijä Saara Hedlundille, 40. Tämän Ville myöntää eilen julkaistussa elämäkertakirjansa jatko-osassa.

– Melkoinen sokki se oli. Vaimoni sanoi, että lapset saavat lukea sitten, kun täyttävät 30, Ville kertoo Saaran todenneen, kun hän oli lukenut  ensimmäisen, vuonna 2013 ilmestyneen elämäkerran "Et kuitenkaan usko... Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä" .

Villen vaimon lisäksi myös hänen äitinsä on ollut kauhuissaan poikansa elämästä.

– Eihän kukaan ole tiennyt, mitä mä olen oikeasti täällä tehnyt ja mitä mulle on tapahtunut. Äitini ensimmäinen kommentti luettuaan kirjan oli, että on se ihme, että sä olet vielä hengissä, Ville kertoo kirjassa.

Niin 2013 ilmestyneestä kirjasta kuin sen eilen ilmestyneestä jatko-osasta käy ilmi, että Ville on joutunut monesti Venäjällä hengenvaarallisiin tilanteisiin. Hän on esimerkiksi joutunut nujakkaan mafian kanssa ja pakotettu käyttämään doping-aineita sydämenpysähdyksen uhalla.

 

Ville Haapasalo ja vaimo Saara Hedlund ottivat yhdessä osaa itsenäisyyspäivän juhliin vuonna 2013. Kuva: Ari K. Ojala

"Olen ollut huono isä"

Kirjassa Ville kertoo, kuinka uskoo olleensa huono isä lapsilleen.

– Mä olen etuoikeutettu ihminen. Mä olen saanut kiertää paikoissa ja
nähdä ihmisiä, viisaita ja vähemmän viisaita. Jos katson elämää taaksepäin, niin tajuan, että monta asiaa olisin voinut tehdä paremmin. Olen ollut huono perheenisä. Mutta toisaalta olen saanut kierrellä ja tavata ihmisiä. Kiitos perheelleni, joka on kestänyt mua, Ville sanoo.

Silti hän yrittää kaikkensa, jotta pystyisi yhdistämään perhe-elämän ja näyttelijäntyöt. Usein hän esimerkiksi nukkuu ainoastaan neljän tunnin yöunet.

– Mä haluan antaa aikaa myös mun lapsille, ja sen takia mun pitää tehdä vielä enemmän hommia, kun mä palaan töihin. Välillä se työtahti on ihan tolkuton. Mä olen sopinut mun agenttien kanssa, etten tee yli 20 tunnin työpäiviä. Mä tarviin neljä tuntia nukkumiseen.

Ennen Ville perheineen sai olla Suomessa rauhassa, mutta 30 päivää -sarjojen myötä hänet on alettu tunnistaa täälläkin. Kirjassa Ville kertoo, että hänen lapsensa eivät suostu lähtemään enää isänsä kanssa lähikauppaan, koska eivät jaksa kuunnella ihmisiä, jotka tulevat keskustelemaan näyttelijätähden kanssa.

Ville Haapasalo ja Saara Hedlund antoivat harvinaisen parisuhdehaastattelun Me Naisille vuonna 2003:

Ville Haapasalo ja Saara Hedlund: Mitä ette voisi antaa anteeksi toisillenne?

Rockmuusikko-kirjailija Kauko Röyhkän ja valokuvaaja Juha Metson tekemä "Et muuten tätäkään usko...Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä" -kirja (Docendo) julkaistiin torstaina 25.9. Kirja on jatkoa viime vuonna julkaistulle "Et kuitenkaan usko... Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä" -kirjalle.

Lue myös:

Ville Haapasalo: "Olen yrittänyt tappaa itseni alkoholilla"

Näyttelijä Ville Haapasalo saapui juhliin vaimonsa kanssa – nähty viimeksi julkisesti yhdessä vuosia sitten

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!