Missi ja tanssitähti Viivi Pumpaselle satelee nyt treffipyyntöjä. – En ryhdy helposti uusiin suhteisiin.

Kuva Jouni Harala

Viime aikoina Viivi Pumpasen, 23, arki on täyttynyt kiireestä, univajeesta ja kipeytyneistä lihaksista. Mallintöiden lisäksi kalenterin tukkii Tanssii tähtien kanssa -ohjelma, jossa Viivi on parinsa Matti Puron kanssa edennyt kärkijoukkoon. Tuoksinassa on nähty hikeä ja itkupurkauksia, niin antaumuksella askelkuvioihin on heittäydytty.

Viiville yksi kisan tärkeimpiä anteja on ollut tanssipari Matin kanssa syntynyt ystävyys. Oikeanlainen kemia on samanlaisen huumorintajun mutta erilaisten luonteiden summa.

Viivi luonnehtii Mattia huomioonottavaksi mieheksi, jonka ujon kuoren alta paljastuu hauska ja lämmin kaveri. Romanssihuhut hän kuittaa liioitteluksi.

– Onhan tanssimme intiimiä ja kemian on toimittava, jotta toisen voi päästää iholle. Paina siinä sitten lantiot yhteen ja jalkaa toisen haaroväliin, jos tanssipari ällöttäisi. Mutta romanssi, äh… Juuri nyt minusta ei olisi seurustelemaan kenenkään kanssa, sinkkuelämään totutteleva Viivi sanoo.

Viivin edellinen miessuhde päättyi syksyllä. Yhtenä haittatekijänä oli julkisuus: mies ei halunnut sitä osakseen, kun taas Viivin pakettiin se kuuluu väistämättä.

– Jos kanssani seurustelee, joutuu välillä tinkimään yksityisyydestään. Se tuntuu pahalta. On karmeaa joutua sanomaan, että anteeksi kun sulle nyt käy näin. Siksi en helposti ryhdy uusiin suhteisiin.

Viiville on sadellut viime aikoina treffipyyntöjä, mutta kiireen takia hän pitää  katseensa tiukasti työssä.

– Tuntisin huonoa omaatuntoa, jos olisin suhteessa vain se ottava osapuoli. Parisuhteen aika on silloin, kun molemmilla on siihen annettavaa.