Marita Taavitsainen on henkisesti sinut eropäätöksen kanssa. – Vasta jälkeenpäin osaan sanoa, onko erossa ollut kyse viidenkympinkriisistä.

Marita Taavitsainen nähtiin eilen ensimmäistä kertaa julkisuudessa sen jälkeen, kun hänen lopullisesti avioerosta Tomi Natrin kanssa uutisoitiin. Marita oli yksi MLL:n hyväntekeväisyysmuotinäytöksen malleista.

”En muuta talosta mihinkään ennen kuin se on myyty.”

Vuosi sitten Marita haki avioeroa, ja pari yritti pelastaa liittonsa. Tänä vuonna eroa haki Tomi. Tällä hetkellä Marita asuu vielä parin Nurmijärvellä sijaitsevassa kodissa.

– En muuta talosta mihinkään ennen kuin se on myyty. Jonkunlainen downgreidaus on tulossa, sillä onhan talo ihana. Eilen maalattiin myyntiä ajatellen portaat ja laitettiin trampoliini pystyyn, mulla on varmaan tukassa vieläkin sitä maalia, Marita naurahti.

”Henkisesti olen sinut päätöksen kanssa.”

Laulaja täyttää elokuussa viisikymmentä vuotta.

– Vasta jälkeenpäin osaan sanoa, onko erossa ollut kyse viidenkympinkriisistä. Henkisesti olen sinut päätöksen kanssa. Ajattelen, että tämä on sitä kasvua. Jotkut parit kasvavat samaan tahtiin, meille kävi näin. Ja tämä on hinta siitä kasvusta.

– En osaa ajatella eroa isona vapautena, sillä minulla on vielä niin pienet lapset. Elämä ei ole nytkään juuri muuttunut, sillä olemme tähänkin asti hoitaneet lapsia paljon läpsystä vaihto -systeemillä.

”Haluamme, että heidän arkensa muuttuu mahdollisimman vähän.”

Maritan esikoinen Stella, 9, aloittaa ensi syksynä musiikkiluokan. Iines, 7, menee puolestaan kouluun.

– Jään tyttöjenkin vuoksi asumaan samaan paikkaan. Haluamme, että heidän arkensa muuttuu mahdollisimman vähän.

Kesällä Marita työskentelee Ränssin Kievarin kesäteatterissa Kari Tapio -musiikkinäytelmässä. 

– Tämä on viides kesä, kun teen kesäteatteria, joten se menee jo ihan rutiinilla.