Amanda Harkimo nähtiin pikaruokaketju Snackyn tapahtumapäivässä Helsingin Pukinmäessä. Hän osallistui julkkisten bikiniautonpesuun. ”Olen pessyt auton käsin viimeksi joskus pikkutyttönä.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Amanda Harkimo nähtiin pikaruokaketju Snackyn tapahtumapäivässä Helsingin Pukinmäessä. Hän osallistui julkkisten bikiniautonpesuun. ”Olen pessyt auton käsin viimeksi joskus pikkutyttönä.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo on saanut neuvoja palkintopotin sijoittamiseen Hjallis Harkimolta. Kisan lopussa Amanda sanoi hankkivansa rahoilla silikonirinnat.

Viidakon tähtöset -ohjelman kolmannen kauden voittanut Amanda Harkimo on painanut kesän dj-keikkoja.

– Viime kuukaudet ovat olleet kiireisiä. Olen tehnyt enemmän keikkoja kuin aiemmin; ohjelma on poikinut selvästi töitä, hän iloitsee.

Liikemies Hjallis Harkimon veljentytär on soittanut kuusi vuotta jääkiekkoseura Jokerien peleissä. Hän kertoo saman jatkuvan KHL-aikana.

– KHL:ään siirtyminen on iso juttu! Ekat harjoitusottelut pelattiin juuri Areenalla. Vastaan pelien musiikista, mutta ohjelma muuttuu jonkin verran. Minulla ei ole enää yhtä paljon valtaa, mutta odotan innolla uusia kuvioita.

Amanda kertoo käyttäneensä Viidakon tähtösistä saamansa 15 000 euron voittopotin matkusteluun. Hän on saanut myös hyviä sijoitusvinkkejä Hjallikselta.

– Olin viikon Portugalissa. Syyskuussa teen vielä jonkin Euroopan-reissun, ja joulukuussa lähden New Yorkiin tai Miamiin. En ole käynyt Jenkeissä aiemmin.

Amanda sanoi ohjelman loputtua laittavansa osan rahoista silikonirintoihin. Hänen kerrotaan hankkineen ne kotiinpaluun jälkeen.

– En halua puhua aiheesta enempää, mutta sanon, että silarit ovat hienot! En vastusta silikoneja, hän naurahtaa kierrellen.

Lue myös:

Amanda Harkimo: "Kun näin tytöt, sain sokkireaktion"

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.