Marianne Kallio piipahti poikaystävänsä ja lapsensa isän Teemu Korkan kanssa tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa LeBonk-ravintolassa Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marianne Kallio piipahti poikaystävänsä ja lapsensa isän Teemu Korkan kanssa tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa LeBonk-ravintolassa Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Marianne Kallio kärsii vakavasta sairaudesta, jonka takia hänen raskauttaan seurataan normaalia tiuhempaan.

Esikoislastaan odottava, Viidakon tähtöset -ohjelmastakin tuttu Marianne Kallio, 20, kertoo yllätysraskautensa sujuneen vaihtelevissa tunnelmissa.

– Aluksi voin todella huonosti ja päätäni särki.  Lepäsin paljon. Nyt raskauden toisella kolmanneksella olo alkaa jo helpottaa, hän kertoi Me Naisille tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa. Marianne on yksi ensi vuoden kalenterin malleista.

Marianne suhtautuu tulevaan muutokseen alkuhämmennyksen jälkeen varsin levollisesti. Hän lopetti uutisen kuultuaan välittömästi sekä tupakanpolton että työt yökerhossa. Marianne ja lapsen isä Teemu Korkka, 21, olivat ehtineet seurustella vain pari kuukautta ennen raskausuutista. Lapsen laskettu aika on huhtikuussa.

– En muutenkaan ole koskaan ollut bilettäjätyyppiä. Ja uskon, että jaksan yövalvomiset vauvan kanssa paremmin, kun olen vielä näin nuori, hän lausui.

Marianne ja Teemu etsivät parhaillaan yhteistä asuntoa. Hieman Mariannea hirvittää ensi vuosi, jolloin tulossa on vauvan lisäksi paljon kaikenlaista uutta työrintamalla.

Opiskelijaelämää viettävä Teemu puolestaan haikaili haluavansa ryhtyä kokonaan koti-isäksi. Hän suhtautuu isän rooliinsa iloiten ja laulelee Mariannen vauvamahalle iltaisin. Yksi asia kuitenkin on varmaa: Marianne aikoo aloittaa massiivisen kuntokuurin heti lapsen synnyttyä.

– Tappotreenit tiedossa, suoraan sanoen. Tapaan lähiaikoina erään personal trainerin ja suunnittelemme minulle ruokavalion sekä kunto-ohjelman niin raskauden ajaksi kuin sen jälkeen, hän kertoi.

Marianne ei aio imettää lastaan, sillä hänellä on vakava sairaus. Mariannella on diagnosoitu sekä astma että munuaissairaus, joiden vuoksi hänen raskauttaan seurataan neuvolassa tavallista tiheämmin. Hän syö vaivoihinsa jatkuvaa lääkitystä, joka on annosteltu raskauden ajaksi minimiin, mutta joka nostetaan taas normaalitasolle synnytyksen jälkeen.

– Minulla on kehossani krooninen tulehdustila. Jos lopettaisin lääkityksen, elinaikani lyhenisi merkittävästi, hän sanoi.

Katso Mariannen kalenterikuva täältä.

Lue myös:

Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo: "Silikonit ovat hienot!"

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti