Marianne Kallio piipahti poikaystävänsä ja lapsensa isän Teemu Korkan kanssa tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa LeBonk-ravintolassa Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marianne Kallio piipahti poikaystävänsä ja lapsensa isän Teemu Korkan kanssa tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa LeBonk-ravintolassa Helsingissä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Marianne Kallio kärsii vakavasta sairaudesta, jonka takia hänen raskauttaan seurataan normaalia tiuhempaan.

Esikoislastaan odottava, Viidakon tähtöset -ohjelmastakin tuttu Marianne Kallio, 20, kertoo yllätysraskautensa sujuneen vaihtelevissa tunnelmissa.

– Aluksi voin todella huonosti ja päätäni särki.  Lepäsin paljon. Nyt raskauden toisella kolmanneksella olo alkaa jo helpottaa, hän kertoi Me Naisille tiistaina pikaruokaketju Snackyn uuden vuosikalenterin julkistustilaisuudessa. Marianne on yksi ensi vuoden kalenterin malleista.

Marianne suhtautuu tulevaan muutokseen alkuhämmennyksen jälkeen varsin levollisesti. Hän lopetti uutisen kuultuaan välittömästi sekä tupakanpolton että työt yökerhossa. Marianne ja lapsen isä Teemu Korkka, 21, olivat ehtineet seurustella vain pari kuukautta ennen raskausuutista. Lapsen laskettu aika on huhtikuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En muutenkaan ole koskaan ollut bilettäjätyyppiä. Ja uskon, että jaksan yövalvomiset vauvan kanssa paremmin, kun olen vielä näin nuori, hän lausui.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marianne ja Teemu etsivät parhaillaan yhteistä asuntoa. Hieman Mariannea hirvittää ensi vuosi, jolloin tulossa on vauvan lisäksi paljon kaikenlaista uutta työrintamalla.

Opiskelijaelämää viettävä Teemu puolestaan haikaili haluavansa ryhtyä kokonaan koti-isäksi. Hän suhtautuu isän rooliinsa iloiten ja laulelee Mariannen vauvamahalle iltaisin. Yksi asia kuitenkin on varmaa: Marianne aikoo aloittaa massiivisen kuntokuurin heti lapsen synnyttyä.

– Tappotreenit tiedossa, suoraan sanoen. Tapaan lähiaikoina erään personal trainerin ja suunnittelemme minulle ruokavalion sekä kunto-ohjelman niin raskauden ajaksi kuin sen jälkeen, hän kertoi.

Marianne ei aio imettää lastaan, sillä hänellä on vakava sairaus. Mariannella on diagnosoitu sekä astma että munuaissairaus, joiden vuoksi hänen raskauttaan seurataan neuvolassa tavallista tiheämmin. Hän syö vaivoihinsa jatkuvaa lääkitystä, joka on annosteltu raskauden ajaksi minimiin, mutta joka nostetaan taas normaalitasolle synnytyksen jälkeen.

– Minulla on kehossani krooninen tulehdustila. Jos lopettaisin lääkityksen, elinaikani lyhenisi merkittävästi, hän sanoi.

Katso Mariannen kalenterikuva täältä.

Lue myös:

Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo: "Silikonit ovat hienot!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla