Kuva Jonna Öhrnberg
Kuva Jonna Öhrnberg

Thaimaan viidakossa kisannut Amanda Harkimo paineli tropiikkiin korkkarit jalassa.

Amanda Harkimo on yksi uusista Viidakon tähtöset -kilpailijoista. Matka viidakkoon ei ollut Amandan ensimmäinen tosi tv -esiintyminen, sillä hänet muistetaan myös vuoden 2011 Big Brotherista.

Dj-keikkoja tekevä Hjallis Harkimon kummityttö on ollut jääkiekkoseura Jokereiden dj:nä kuusi vuotta.

Subilla huhtikuussa starttaavassa sarjassa viidakon valtiattaren tittelistä kisaa kymmenen tähtöstä. Luvassa on itkua, raivoa ja kissatappeluita, sillä mukana on värikäs kattaus julkkisnaisia.

Amanda kertoo, että kanssakilpailijat paljastuivat heille vasta lentokentällä.

– Kun näin tytöt, sain sokkireaktion. Mietin, mihin olen lähdössä. Joistakin ennakkoluulot korjaantuivat reissun aikana, ja joistakin ne vain vahvistuivat.

Amanda sanoo pakanneensa mukaan kaikenlaista turhaa.

– Menin viidakkoon korkkarit jalassa! Oikeat kengät olisivat olleet kumisaappaat. Kaikki Thaimaahan kuljettamani kaulakorut ja korvikset olivat täysin turhia. Toisaalta sain lohtua sormuksistani. Olen saanut ne vanhemmiltani ja ne toivat minulle vaikeina hetkinä kodin turvaa.

Amanda vakuuttaa, ettei potenut kaukomailla pahemmin koti-ikävää.

– Viidakkoon lähteminen oli samalla stressilomaa Suomesta. Tykkään haasteista ja seikkailuista. Eniten kaipasin musiikkia, lämmintä vettä ja muutakin ruokaa kuin riisiä. Käärmeet ja ötökät eivät ällöttäneet. Pelkään hillittömästi vain koiria, mutta luotin, ettei niitä ole viidakossa.

Amanda ystävystyi reissun aikana parhaiten dj-keikkoja tekevän Suvi Pitkäsen (kuvassa) kanssa.

– Ystävyys on jatkunut kuvausten jälkeenkin. Alamme tehdä huhtikuussa yhteisiä klubikeikkoja pitkin Suomea.

Katso muut kilpailijat täältä.

Kuva päivitetty tuoreeseen kuvaan klo 20

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...