Me Naiset
|
Inka Simola
Kaikki on nyt anteeksiannettu. Kuvat: Reuters
Kaikki on nyt anteeksiannettu. Kuvat: Reuters

Jennifer Aniston ei kuulemma kanna enää kaunaa Brad Pittille ja Angelina Jolielle.

Lähes vuosikymmen siinä meni, mutta nyt se on viimein ohi! Jennifer Aniston ei nimittäin enää kanna kaunaa eksälleen Brad Pittille ja tämän nykyiselle vaimolle Angelina Jolielle. Jennifer puhui anteeksiannosta yleviä Harpers’s Bazaar -lehdessä.

– Minusta on äärimmäisen tärkeää antaa anteeksi – muuten vihasta tulee kuin myrkkyä. Ei ole mitään niin ikävää kuin kantaa kaunaa, Jennifer sanoi.

Kolmikon välille kehkeytyi kolmiodraama kymmenen vuotta sitten, kun Brad ja Jennifer olivat vielä naimisissa. Brad ja Angelina tapasivat toisensa Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, ja niinhän siinä sitten kävi, että pääosanäyttelijöiden kemiat toimivat vähän liiankin hyvin. Lopulta Brad erosi Jenniferistä, ja Jenniferin katkeruuden väitettiin olevan sitä pahinta laatua. Hollywoodin puhutuinta kolmiodramaa on muisteltu ja päivitelty mediassa kaikki nämä vuodet. Mutta nyt Jennifer on siis virallisesti päässyt yli asiasta. Huh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ihmiset voivat tehdä anteeksiantamattomia asioita, mutta pitää päästää irti ja sanoa: hei, me kaikki olemme vain ihmisiä. Ja ihmiset tekevät virheitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä Jennifer, juuri noin!

Jennifer on itsekin löytänyt uuden onnen, sillä hän on kihloissa näyttelijä Justin Theroux’n kanssa.

Lue myös:

Angelina Jolie ja Brad Pitt salaa naimisiin – täällä heidät vihittiin

Huumevideosta kohu – muistatko nämä Angelina Jolien oudot tempaukset?

Frendit-tähdet tekivät yllätyspaluun

Onko Jennifer Aniston vihdoin raskaana?

Sisältö jatkuu mainoksen alla