Huippumalli Doutzen Kroes ilmoitti raskaudestaan Instagramissa.

Alankomaalainen huippumalli ja Victoria's Secret -enkeli Doutzen Kroes, 29, ilmoitti tuoreesta raskaudestaan alastonkuvalla.

Lapsi tulee olemaan Kroesin ja hänen puolisonsa Sunnery Jamesin toinen. Pariskunnan ensimmäinen lapsi Phyllon Joy Gorré syntyi vuonna 2011. Alankomaalainen pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2009.

Doutzen Kroes on tehnyt selväksi, että vaikka hän työskenteleekin mallina, hän ei aio ikinä laihduttaa epäterveellisiin mittoihin.

– En ole nollakokoa ja olen saanut lapsen. Jos joku ajattelee, etten ole tarpeeksi laiha näytösvaatteisiin, minun ei ole pakko ottaa työtä vastaan. Olen todella hyvässä kunnossa ja tyytyväinen itseeni juuri sellaisena kuin olen, Kroes kertoi vuosi sitten.

Huippumalli Doutzen Kroesin virallisen Instagram-tilin löydät täältä: @doutzen.

Lue myös:

Leonardo DiCapriolla taas uusi mallirakas – ikäeroa 14 vuotta

Eddie Murphyn tyttäret kuvasivat salakuvat äidin sängyssä – haluavat alusvaatemalleiksi

Selässä on jujua – tähdet näyttävät mallia

 

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.