Sen lisäksi, että 15-vuotias Brooklyn Beckham on aloittanut työt kahvilassa, hän ryhtyi maaliskuussa myös mallinhommiin. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Sen lisäksi, että 15-vuotias Brooklyn Beckham on aloittanut työt kahvilassa, hän ryhtyi maaliskuussa myös mallinhommiin. Kuva: Shutterstock

Miljoonista huolimatta Victoria ja David Beckhamin lapset saavat oppia siihen, että raha ei kasva puussa.

Hulppeasta omaisuudestaankin tunnettujen Victoria ja David Beckhamin esikoispoika saa luksuselämän lisäksi maistaa tavallisia töitä.

Daily Mailin mukaan 15-vuotias Brooklyn työskentelee viikonloppuisin  lontoolaisessa kahvilassa vähän reilun kolmen euron tuntipalkalla kuin kuka tahansa teini. Sen sijaan, että poika luottaisi säännöllisiin vierailuihin vanhempiensa kukkarolla, hän haluaa ansaita itse taskurahansa ja oppia samalla rahan arvoa.

Brooklynin päätös hankkia töitä on kerännyt paljon ihailua. Monen mielestä nuoresta miehestä onkin tullut oiva roolimalli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Hyvä Brooklyn Beckham, joka hankki itselleen työn kahvilasta 15-vuotiaana, vaikka olisi voinut vain ottaa rennosti ja nauttia luksuselämästä! eräs fani kirjoitti Twitterissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

David Beckhamin mukaan he haluavat Victorian kanssa näyttää esimerkkiä, miten tärkeää on työn tekeminen on.

– Se on yksi avainasioista, jota olemme vaimoni kanssa tehneet. Me tasapainoilemme perhe-elämässämme kaiken suhteen, koska lasten etu on meille aina tärkeintä.  Mutta ahkerasti työskenteleminen on paras asia, jolla voi näyttää mallia lapsilleen.

Lähde: Daily Mail

Lue lisää:

David Beckhamin esikoisesta tuli kansikuvapoika

Sisältö jatkuu mainoksen alla