Sen lisäksi, että 15-vuotias Brooklyn Beckham on aloittanut työt kahvilassa, hän ryhtyi maaliskuussa myös mallinhommiin. Kuva: Shutterstock
Sen lisäksi, että 15-vuotias Brooklyn Beckham on aloittanut työt kahvilassa, hän ryhtyi maaliskuussa myös mallinhommiin. Kuva: Shutterstock

Miljoonista huolimatta Victoria ja David Beckhamin lapset saavat oppia siihen, että raha ei kasva puussa.

Hulppeasta omaisuudestaankin tunnettujen Victoria ja David Beckhamin esikoispoika saa luksuselämän lisäksi maistaa tavallisia töitä.

Daily Mailin mukaan 15-vuotias Brooklyn työskentelee viikonloppuisin  lontoolaisessa kahvilassa vähän reilun kolmen euron tuntipalkalla kuin kuka tahansa teini. Sen sijaan, että poika luottaisi säännöllisiin vierailuihin vanhempiensa kukkarolla, hän haluaa ansaita itse taskurahansa ja oppia samalla rahan arvoa.

Brooklynin päätös hankkia töitä on kerännyt paljon ihailua. Monen mielestä nuoresta miehestä onkin tullut oiva roolimalli.

– Hyvä Brooklyn Beckham, joka hankki itselleen työn kahvilasta 15-vuotiaana, vaikka olisi voinut vain ottaa rennosti ja nauttia luksuselämästä! eräs fani kirjoitti Twitterissä.

David Beckhamin mukaan he haluavat Victorian kanssa näyttää esimerkkiä, miten tärkeää on työn tekeminen on.

– Se on yksi avainasioista, jota olemme vaimoni kanssa tehneet. Me tasapainoilemme perhe-elämässämme kaiken suhteen, koska lasten etu on meille aina tärkeintä.  Mutta ahkerasti työskenteleminen on paras asia, jolla voi näyttää mallia lapsilleen.

Lähde: Daily Mail

Lue lisää:

David Beckhamin esikoisesta tuli kansikuvapoika

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.