Vain elämää -artistit mykistyivät Vesa-Matti Loirin esittämästä Armo-kappaleesta. – Positiivisessa mielessä se on jäähyväiset itselle, sille mitä luulee tai on luullut olevansa, Vesku selitti kappaleen merkitystä.

Toni Wirtasen Vain elämää -päivä päättyi perjantaina Vesa-Matti Loirin Armo-esitykseen. Toni kertoi jaksossa, että oli mielessään miettinyt, että hänen ainut toiveensa Vain elämää -ohjelmalta oli se, että Vesku vetäisi tämän Apulanta-hitin vuodelta 2005.

Toni tosin ennakoi, että hetkestä tulisi vaikea.

– Jos Vesa-Matti Loirin soundilla tulis armo, ni muserrun pieniin osiin,  ja mut voi kaapia tuolin alta. Mä en ehkä pysty olee, Toni mietti ennen kuin  tiesi Veskun biisivalinnasta.

Vesa-Matti Loirille kappale oli niin henkilökohtainen, että pelkkä harjoittelu otti koville.

– Tätä harjoitellessa en oo oikeastaan pystynyt olee itkemättä. Se on ihan kuin kirjoitettu mulle. Aivan semmonen tunne. Kappale satuttaa nautinnollisesti, sellaista makeeta kipua, Vesku kertoi ennen esitystä.

Jäähyväiset itselle

Veskun tulkinta pysäytti lopulta kaikki artistit. Kappaleen jälkeen Paula Vesalan piti lähteä haukkomaan ulos happea, eikä kukaan mukaan pystynyt sanomaan juuri mitään.

– Tää biisi on mulle niin henkilökohtainen, "turhaa armoo viivyttää", Vesku kertasi Armon sanoja.

– Toi on niin hevi toi teksti. Se koskettaa niin syvältä itseään. Positiivisessa mielessä se on jäähyväiset itselle, itsekkyydelle, mahtipontisuudelle – sille mitä luulee tai on luullut olevansa, Vesku mietti.

Samuli Edelmann kertoi esityksen jälkeen, ettei ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Toni Wirtanen puolestaan kertoi tällä viikolla Radio Aallolla, että hetki oli livenäkin pysäyttävä.

– En ole ollut missään vastaavassa läsnä ikinä. En kuunaan enkä varmasti tule koskaan olemaan. Viimeiset minuutit oli äärettömän epätodellinen hetki, Toni sanoi Radiossa Aallossa. Katso haastattelu täältä.

Katso koskettava tulkinta videolta. Video: Nelonen

Lue myös:

Tuukka Temonen: "Armo kertoo minun ja Tonin tarinan päättymisestä"

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Vesa-Matti Loirilla ollut kuusi tai seitsemän rakkautta

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu - napeilla tai ilman

Näin Tuukka Temonen kommentoi Toni Wirtasen Vain elämää -paljastusta

 

Katso videot:

Tätä et nähnyt tv:ssä: Samulin ja Tonin Teit meistä kauniin -duetto

Samuli Edelmannin väkevä Apulanta-tulkinta – katso video

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.