Vain elämää -artistit mykistyivät Vesa-Matti Loirin esittämästä Armo-kappaleesta. – Positiivisessa mielessä se on jäähyväiset itselle, sille mitä luulee tai on luullut olevansa, Vesku selitti kappaleen merkitystä.

Toni Wirtasen Vain elämää -päivä päättyi perjantaina Vesa-Matti Loirin Armo-esitykseen. Toni kertoi jaksossa, että oli mielessään miettinyt, että hänen ainut toiveensa Vain elämää -ohjelmalta oli se, että Vesku vetäisi tämän Apulanta-hitin vuodelta 2005.

Toni tosin ennakoi, että hetkestä tulisi vaikea.

– Jos Vesa-Matti Loirin soundilla tulis armo, ni muserrun pieniin osiin,  ja mut voi kaapia tuolin alta. Mä en ehkä pysty olee, Toni mietti ennen kuin  tiesi Veskun biisivalinnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesa-Matti Loirille kappale oli niin henkilökohtainen, että pelkkä harjoittelu otti koville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tätä harjoitellessa en oo oikeastaan pystynyt olee itkemättä. Se on ihan kuin kirjoitettu mulle. Aivan semmonen tunne. Kappale satuttaa nautinnollisesti, sellaista makeeta kipua, Vesku kertoi ennen esitystä.

Jäähyväiset itselle

Veskun tulkinta pysäytti lopulta kaikki artistit. Kappaleen jälkeen Paula Vesalan piti lähteä haukkomaan ulos happea, eikä kukaan mukaan pystynyt sanomaan juuri mitään.

– Tää biisi on mulle niin henkilökohtainen, "turhaa armoo viivyttää", Vesku kertasi Armon sanoja.

– Toi on niin hevi toi teksti. Se koskettaa niin syvältä itseään. Positiivisessa mielessä se on jäähyväiset itselle, itsekkyydelle, mahtipontisuudelle – sille mitä luulee tai on luullut olevansa, Vesku mietti.

Samuli Edelmann kertoi esityksen jälkeen, ettei ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Toni Wirtanen puolestaan kertoi tällä viikolla Radio Aallolla, että hetki oli livenäkin pysäyttävä.

– En ole ollut missään vastaavassa läsnä ikinä. En kuunaan enkä varmasti tule koskaan olemaan. Viimeiset minuutit oli äärettömän epätodellinen hetki, Toni sanoi Radiossa Aallossa. Katso haastattelu täältä.

Katso koskettava tulkinta videolta. Video: Nelonen

Lue myös:

Tuukka Temonen: "Armo kertoo minun ja Tonin tarinan päättymisestä"

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Vesa-Matti Loirilla ollut kuusi tai seitsemän rakkautta

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu - napeilla tai ilman

Näin Tuukka Temonen kommentoi Toni Wirtasen Vain elämää -paljastusta

 

Katso videot:

Tätä et nähnyt tv:ssä: Samulin ja Tonin Teit meistä kauniin -duetto

Samuli Edelmannin väkevä Apulanta-tulkinta – katso video

Sisältö jatkuu mainoksen alla