Vesa-Matti Loiri muuntuu Tyyneksi Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Sakari Majantie
Vesa-Matti Loiri muuntuu Tyyneksi Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Sakari Majantie

Pimpelipom! Muistatko vielä tämän rakastetun hahmon? Tyyne yllättää Paula Koivuniemen päivänä.

Muistatko vielä Spede Showsta ja Vesku Show'sta tutun Tyynen?

Vesa-Matti Loirin esittämä sketsihahmo, pimpeli-pom-hokemaa toistellut tekevisiokuuluttaja Tyyne Syväskökkö-Lipasti, palaa ruutuihin Vain elämää -ohjelmassa Paula Koivuniemen päivänä.

Loiri onnistuu lyömään muut artistit ällikällä. Bändin luona artistiporukkaa odottaakin verkkosukkahousuinen Tyyne täydessä tällingissä.

– Pimpeli pompeli! Loiro-herralla oli joku keikka, se pääsee tulemaan vasta vähän myöhemmin. Lupasin sille Loirolle, että tulen laulamaan Paulalle, jota mä rakastan ihan yli kaiken, Tyyne sanoo.

Kuvakaappaus: Nelonen/ Vain elämää

Laulun jälkeen Tyyne tulee paljastaneeksi Paulalle myös kauneutensa salaisuuden.

– Käväisin pienessä kohotuksessa.

Kuvakaappaus: Nelonen/ Vain elämää

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Tyyne innostuu laulamaan julkisesti. Hänen levyttämänsä Pim peli pom -levy julkaistiin vuonna 1988.

Vain elämää, Paula Koivuniemen jakso Nelosella pe 31.10. klo 20. Jakson voi katsoa myös ennakkoon Ruutu+:sta.

 Lue myös:

Nasse-setä vierailee Elastisen ja Vesa-Matti Loirin Anna soida -duetolla

Samuli Edelmann: "Minuun on helppo ihastua, mutta vaikea rakastaa"

Elastinen myöntää: Mimmit ja mammona sekoittivat pään

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!