Vesa-Matti Loiri pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Lopulta häntä pelotti kuvausten loppuminen. Katso hauska videokooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vesa-Matti Loiri, 69, pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan, koska epäili, ettei hänen kuntonsa kestä. Oma jaksaminen oli Veskulle arvoitus, koska esimerkiksi kävely on ollut hänelle hankalaa. Lisäksi hänelle tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus ennen kuvauksia.

– Diabetekseni on parantunut, sillä sokeriarvoni ovat hyvät. Ainoa, mikä on hankalaa, on käveleminen. Se on sellaista töpöttölyä, koska diabetes ehti tehdä tuhojaan jalkapohjieni hermoradoissa, Vesku kertoi MTV:lle.

Lopulta Vesku nautti ohjelman teosta niin paljon, että muiden artistien mukaan hän harmitteli joka päivä ohjelman loppumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Pelkäsin, että mun kunto ei kestä täällä ja joudun antamaan jossain vaiheessa periksi. Mutta mä oon kuntoutunut täällä, Vesku kertoo videolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alun perin Veskun piti levätä koko kesä, mutta toisin kävi.

– Paskanmarjat, lopulta tein Mika Kaurismäen kanssa elokuvan, kolme festarikeikkaa ja sitten tämän Vain elämää -ohjelman, Vesku kertoi Me Naisille elokuussa.

Katso videolta hauska kooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vain elämää -ohjelman viimeinen jakso Nelosella pe 7.11. Silloin on duettopäivä, jossa artistit laulavat biisejä, joita ei vielä ole ohjelmassa kuultu.

Lue myös:

Näin Vain elämää -tähdet tienasivat – Samulilla ei lainkaan tuloja

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei juoda enää alkoholia? Tuottaja vastaa

Vesku Loirille tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus: paino putosi 70 kiloa

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Sisältö jatkuu mainoksen alla