Vesa-Matti Loiri pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Lopulta häntä pelotti kuvausten loppuminen. Katso hauska videokooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vesa-Matti Loiri, 69, pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan, koska epäili, ettei hänen kuntonsa kestä. Oma jaksaminen oli Veskulle arvoitus, koska esimerkiksi kävely on ollut hänelle hankalaa. Lisäksi hänelle tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus ennen kuvauksia.

– Diabetekseni on parantunut, sillä sokeriarvoni ovat hyvät. Ainoa, mikä on hankalaa, on käveleminen. Se on sellaista töpöttölyä, koska diabetes ehti tehdä tuhojaan jalkapohjieni hermoradoissa, Vesku kertoi MTV:lle.

Lopulta Vesku nautti ohjelman teosta niin paljon, että muiden artistien mukaan hän harmitteli joka päivä ohjelman loppumista.

– Pelkäsin, että mun kunto ei kestä täällä ja joudun antamaan jossain vaiheessa periksi. Mutta mä oon kuntoutunut täällä, Vesku kertoo videolla.

Alun perin Veskun piti levätä koko kesä, mutta toisin kävi.

– Paskanmarjat, lopulta tein Mika Kaurismäen kanssa elokuvan, kolme festarikeikkaa ja sitten tämän Vain elämää -ohjelman, Vesku kertoi Me Naisille elokuussa.

Katso videolta hauska kooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vain elämää -ohjelman viimeinen jakso Nelosella pe 7.11. Silloin on duettopäivä, jossa artistit laulavat biisejä, joita ei vielä ole ohjelmassa kuultu.

Lue myös:

Näin Vain elämää -tähdet tienasivat – Samulilla ei lainkaan tuloja

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei juoda enää alkoholia? Tuottaja vastaa

Vesku Loirille tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus: paino putosi 70 kiloa

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.