Vesa-Matti Loiri pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Lopulta häntä pelotti kuvausten loppuminen. Katso hauska videokooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vesa-Matti Loiri, 69, pelkäsi lähteä mukaan Vain elämää -ohjelmaan, koska epäili, ettei hänen kuntonsa kestä. Oma jaksaminen oli Veskulle arvoitus, koska esimerkiksi kävely on ollut hänelle hankalaa. Lisäksi hänelle tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus ennen kuvauksia.

– Diabetekseni on parantunut, sillä sokeriarvoni ovat hyvät. Ainoa, mikä on hankalaa, on käveleminen. Se on sellaista töpöttölyä, koska diabetes ehti tehdä tuhojaan jalkapohjieni hermoradoissa, Vesku kertoi MTV:lle.

Lopulta Vesku nautti ohjelman teosta niin paljon, että muiden artistien mukaan hän harmitteli joka päivä ohjelman loppumista.

– Pelkäsin, että mun kunto ei kestä täällä ja joudun antamaan jossain vaiheessa periksi. Mutta mä oon kuntoutunut täällä, Vesku kertoo videolla.

Alun perin Veskun piti levätä koko kesä, mutta toisin kävi.

– Paskanmarjat, lopulta tein Mika Kaurismäen kanssa elokuvan, kolme festarikeikkaa ja sitten tämän Vain elämää -ohjelman, Vesku kertoi Me Naisille elokuussa.

Katso videolta hauska kooste Veskun sympaattisista voivotteluista.

Vain elämää -ohjelman viimeinen jakso Nelosella pe 7.11. Silloin on duettopäivä, jossa artistit laulavat biisejä, joita ei vielä ole ohjelmassa kuultu.

Lue myös:

Näin Vain elämää -tähdet tienasivat – Samulilla ei lainkaan tuloja

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei juoda enää alkoholia? Tuottaja vastaa

Vesku Loirille tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus: paino putosi 70 kiloa

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa