Vesa-Matti Loiri kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin. Diabetes ehti kuitenkin tuhota hermoratoja hänen sormissaan ja jalkapohjissaan. Kuva: Sakari Majantie
Vesa-Matti Loiri kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin. Diabetes ehti kuitenkin tuhota hermoratoja hänen sormissaan ja jalkapohjissaan. Kuva: Sakari Majantie

Vesa-Matti Loirin terveydentila on parantunut laihtumisen takia, mutta kävely on yhä hankalaa.

Terveysongelmista kärsinyt Vesa-Matti Loiri, 69, kertoi MTV.fi:lle voivansa tällä hetkellä hyvin. Ainoastaan liikkuminen tuottaa vaikeuksia. Siksi hän ei pystynyt Vain elämää -ohjelmassakaan osallistumaan kaikkiin jaksossa esitettyihin vapaa-ajanpuuhiin.

– Diabetekseni on parantunut, sillä sokeriarvoni ovat hyvät. Ainoa, mikä on hankalaa, on käveleminen. Se on sellaista töpöttölyä, koska diabetes ehti tehdä tuhojaan jalkapohjieni hermoradoissa, Loiri kertoi MTV.fi:lle.

Aiemmin Loiri on kertonut, että hän menetti diabeteksen takia myös soittokykynsä.

En voi soittaa enää huilua. Diabetes vei hermoradat niin, ettei pikkurilli asetu kohdalleen. Olen joutunut tekemään surutyötä, etten voi enää soittaa, Loiri sanoi Vain elämää -jaksossaan.

Artistin kuntoa on parantanut myös laihtuminen. Loiri painoi pahimmillaan 154 kiloa, mutta vatsalaukun ohitusleikkauksen jälkeen kiloja on pudonnut 70.

Lue myös:

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei juoda enää alkoholia? Tuottaja vastaa

Vesku Loirille tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus: paino putosi 70 kiloa

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Katso videot:

Paula Vesala teki Kiittämätön-biisin Jennin surusta ja piiloangstista

Tämän kohdan Vesa-Matti Loiri halusi leikattavan pois Vain elämää -ohjelmasta

Loirin Armo-tulkinta pysäytti kaikki - katso esitys kokonaan

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.