Kolme vuotta raittiina ollut Veeti Kallio muisteli Radio Suomipopilla syitä, jotka johtivat vuosien päihteidenkäyttöön.

Kolme vuotta kuivilla ollut muusikko on aikaisemmin kertonut käyttäneensä kaikkia muita päihteitä paitsi heroiinia. Tällä viikolla Veeti vieraili Radio Suomipopilla, jossa juontaja Sami Kuronen kysyi häneltä, mikä aikoinaan johti päihdekierteeseen.

– Nuorena se oli ehkä jotain todellisuudesta pakoa. Mä oon aina ollut semmonen, että täysii tai ei ollenkaan, kaikki tai ei mitään. Oon ollut niin helvetinmoinen jääräpää, että sitten kun alkaa jotain tekee, niin sitten vedetään kunnolla, Veeti kertoi.

Nyt Veeti on ollut kolme vuotta kuivilla, eikä hän käytä mitään aineita – ei edes tupakkaa tai särkylääkkeitä. Veetin mukaan jääräpäisyydestä on ollut hyötyä myös hyvissäkin päätöksissä, kuten tupakoinnin lopettamisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ajattelen, että en varmana polta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sami Kuronen kysyi Veetiltä, onko yhtään keikkaa jäänyt tekemättä kaman takia.

– Ainakin huonoja keikkoja on tullut vedettyä, kun on ollut niin sekaisin. Ja ehkä muutama on jäänyt väliin, kun on vetänyt itsensä niin huonoon kondikseen. Siinähän se kierre on, että jostainhan ne voimat on löydettävä, että pystyy tekemään keikat – sitä alkaa riipimään vähän vahvempia tuotteita, Veeti muisteli.

Katso koko haastattelu videolta. Voit katsoa sen myös Radio Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Raitistunut Veeti Kallio: "Vedin kaikkea muuta paitsi heroiinia"

Veeti Kalliolle ja avopuolisolle tyttövauva

Veeti Kallio: "Jouduin kysymään, olenko liian vanha isäksi"

Sisältö jatkuu mainoksen alla