Kolme vuotta raittiina ollut Veeti Kallio muisteli Radio Suomipopilla syitä, jotka johtivat vuosien päihteidenkäyttöön.

Kolme vuotta kuivilla ollut muusikko on aikaisemmin kertonut käyttäneensä kaikkia muita päihteitä paitsi heroiinia. Tällä viikolla Veeti vieraili Radio Suomipopilla, jossa juontaja Sami Kuronen kysyi häneltä, mikä aikoinaan johti päihdekierteeseen.

– Nuorena se oli ehkä jotain todellisuudesta pakoa. Mä oon aina ollut semmonen, että täysii tai ei ollenkaan, kaikki tai ei mitään. Oon ollut niin helvetinmoinen jääräpää, että sitten kun alkaa jotain tekee, niin sitten vedetään kunnolla, Veeti kertoi.

Nyt Veeti on ollut kolme vuotta kuivilla, eikä hän käytä mitään aineita – ei edes tupakkaa tai särkylääkkeitä. Veetin mukaan jääräpäisyydestä on ollut hyötyä myös hyvissäkin päätöksissä, kuten tupakoinnin lopettamisessa.

– Ajattelen, että en varmana polta.

Sami Kuronen kysyi Veetiltä, onko yhtään keikkaa jäänyt tekemättä kaman takia.

– Ainakin huonoja keikkoja on tullut vedettyä, kun on ollut niin sekaisin. Ja ehkä muutama on jäänyt väliin, kun on vetänyt itsensä niin huonoon kondikseen. Siinähän se kierre on, että jostainhan ne voimat on löydettävä, että pystyy tekemään keikat – sitä alkaa riipimään vähän vahvempia tuotteita, Veeti muisteli.

Katso koko haastattelu videolta. Voit katsoa sen myös Radio Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Raitistunut Veeti Kallio: "Vedin kaikkea muuta paitsi heroiinia"

Veeti Kalliolle ja avopuolisolle tyttövauva

Veeti Kallio: "Jouduin kysymään, olenko liian vanha isäksi"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!