Kolme vuotta raittiina ollut Veeti Kallio muisteli Radio Suomipopilla syitä, jotka johtivat vuosien päihteidenkäyttöön.

Kolme vuotta kuivilla ollut muusikko on aikaisemmin kertonut käyttäneensä kaikkia muita päihteitä paitsi heroiinia. Tällä viikolla Veeti vieraili Radio Suomipopilla, jossa juontaja Sami Kuronen kysyi häneltä, mikä aikoinaan johti päihdekierteeseen.

– Nuorena se oli ehkä jotain todellisuudesta pakoa. Mä oon aina ollut semmonen, että täysii tai ei ollenkaan, kaikki tai ei mitään. Oon ollut niin helvetinmoinen jääräpää, että sitten kun alkaa jotain tekee, niin sitten vedetään kunnolla, Veeti kertoi.

Nyt Veeti on ollut kolme vuotta kuivilla, eikä hän käytä mitään aineita – ei edes tupakkaa tai särkylääkkeitä. Veetin mukaan jääräpäisyydestä on ollut hyötyä myös hyvissäkin päätöksissä, kuten tupakoinnin lopettamisessa.

– Ajattelen, että en varmana polta.

Sami Kuronen kysyi Veetiltä, onko yhtään keikkaa jäänyt tekemättä kaman takia.

– Ainakin huonoja keikkoja on tullut vedettyä, kun on ollut niin sekaisin. Ja ehkä muutama on jäänyt väliin, kun on vetänyt itsensä niin huonoon kondikseen. Siinähän se kierre on, että jostainhan ne voimat on löydettävä, että pystyy tekemään keikat – sitä alkaa riipimään vähän vahvempia tuotteita, Veeti muisteli.

Katso koko haastattelu videolta. Voit katsoa sen myös Radio Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Raitistunut Veeti Kallio: "Vedin kaikkea muuta paitsi heroiinia"

Veeti Kalliolle ja avopuolisolle tyttövauva

Veeti Kallio: "Jouduin kysymään, olenko liian vanha isäksi"

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.