Tuomas Enbuske nähdään kuun lopussa taas Enbuske, Veitola & Salminen –show’ssa. Sen lisäksi hän tekee kevään ajan kirjoitustöitä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Tuomas Enbuske nähdään kuun lopussa taas Enbuske, Veitola & Salminen –show’ssa. Sen lisäksi hän tekee kevään ajan kirjoitustöitä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Hämmentävän Facebook-kuvan julkaissut Tuomas Enbuske kertoo, ettei ole saanut kolmatta lasta. Facebook-hassuttelua hän sen sijaan harrastaa.

Toimittaja-juontaja Tuomas Enbuske julkaisi tällä viikolla Instagramissa kuvan, joka ylitti uutiskynnyksen. Kuvassa Tuomas pitelee tyttöystävänsä Sarian Antilan kanssa vauvaa. Kuvan alle Tuomas on kirjoittanut: ”Näissä hetkissä omat arvot menevät aina uusiksi.”

 

Näissä hetkissä omat arvot menevät uusiksi. ❤️

Henkilön TuomasEnbuske (@tuomasenbuske) jakama julkaisu

Pian kuvan julkaisun jälkeen uutisoitiin, että Tuomas olisi saanut tyttöystävänsä kanssa yhteisen lapsen. Parille sateli myös Instagramissa lukuisia onnitteluja. Tieto oikaistiin myöhemmin. 

Suuri Journalistipalkinto 2017 -gaalaan eilen osallistunut Tuomas kiisti myös Me Naisille, että olisi tullut kolmannen kerran isäksi.

– Ainakaan tietääkseni en ole. Sosiaalisessa mediassa hassutellaan paljon, ja teen sitä itsekin. Se on minun kanava ja olohuoneeni. Jos joku ei kestä minun juttujani, niin voi poistua, Tuomas sanoi.

– Yllätyin kyllä siitä, että kuva uutisoitiin tuossa muodossa. Olin ennemmin odottanut mysteerikuva-tyyppistä uutisointia.

”Sosiaalisessa mediassa hassutellaan paljon, ja teen sitä itsekin.”

Tuomaksella on edellisestä liitosta toimittaja Hannah Norrenan kanssa 5- ja 9 -vuotiaat lapset, joita hän tapaa joka viikko.

– He ovat ihania. Lapset ovat minulla usein viikonloppuisin, enkä käy juuri enää edes baareissa. Tykkään asua yksin. En ole miettinyt, haluanko lisää lapsia tai asua jonkun kanssa.

Uudesta ihmissuhteestaan hän suostui kertomaan sen verran, että arvojärjestys on siinä selvä.

– Lapset menevät  aina kaiken edelle, Tuomas painotti.