Nolottaakohan Knoxia, kun äiti ja iskä hempeilevät? Kuva: MV Photos
Nolottaakohan Knoxia, kun äiti ja iskä hempeilevät? Kuva: MV Photos

Tuore aviopari lapsineen bongattiin luksusjahdilta Maltalla. Ensimmäisissä häiden jälkeen julkaistuissa kuvissa nähdään helliä hetkiä.

Suurperhe on suurperhe myös kuherruskuukauden aikana. Elokuussa Ranskassa avioituneiden Angelinan ja Bradin merenkäyntiseurana nähtiin heidän kuusi lastaan Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox ja Vivienne, joiden piirustukset koristivat Angelinan hääpuvun huntua.

Lapsilaumasta huolimatta pariskunnalla oli aikaa myös kahdenkeskisille hetkille. Viime lauantaina kuvatuissa otoksissa Angelina kuvattiin pörröttämässä hellästi miehensä hiuksia.

Sporttisiin sortseihin pukeutuneen Angelinan asuvalinta paljasti myös hänen Whiskey Bravo -reisitatuointinsa, jonka merkitys on herättänyt ihmettelyä. Uskottavin tulkinta kuuluu, että kyseessä olisi Bradin eli William Bradley Pittin etunimet sotilaiden käyttämällä koodikielellä.

Hellät hetket Maltalla oli soviteltu keskelle tiukkaa työaikataulua, sillä pari kuvaa siellä parhaillaan toista yhteistä elokuvaansa.

Lisää kuvia superparin kuherruskuukaudesta näet Daily Mailin jutusta.

Lue myös

Brad Pitt vihille vanhassa puvussa

Angelina Jolie kylpee pullovedessä

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio