Juontaja Vappu Pimiä mietti, uskaltaako laittaa leopardiasunsa RadioGaalaan. –
Sitten katsoin kuvia Met-gaalan paljastavista puvuista ja totesin, että minähän olen trendien aallonharjalla, hän vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Juontaja Vappu Pimiä mietti, uskaltaako laittaa leopardiasunsa RadioGaalaan. – Sitten katsoin kuvia Met-gaalan paljastavista puvuista ja totesin, että minähän olen trendien aallonharjalla, hän vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Juontaja osallistui RadioGaalaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.

Vapun valtakuntaa Radio Novalla juontava Vappu Pimiä juhli keskiviikkona RadioGaalassa hyväntuulisena. Viimeisillään raskaana olevalla Vapulla oli yllään tiukka leopardimekko ja jaloissa sirot korkkarit.

– Epäröin ensin laittaa mekkoa, koska se näkyy vähän läpi, muuta koska se meni päälle, niin sillä mennään, hän huudahti.

Juontajan laskettu aika koittaa lähiviikkoina. Hän kertoi tietävänsä kumpaa sukupuolta tulokas on, muttei paljastanut sitä. Vapun ja aviomies Teemu Huuhtasen esikoinen Viola syntyi vuonna 2012.

– Lupasin, etten synnytä tällä viikolla, ainakaan ennen kuin Teemu palaa työmatkalta. En kyllä pistäisi pahakseni, jos vauveli päättäisi syntyä vaikka äitienpäiväksi. Sanotaanko näin, että olen valmis, hän nauroi.

Vappu kertoi toisen raskautensa sujuneen helpommin kuin ensimmäisen. Hän on urheillut tuttuun malliin ja harrastanut esimerkiksi uutta suosikkilajiaan fustraa. Koko odotusajan mainiosti voinut äiti on kärsinyt loppuraskauden ajan turvotuksesta.

– Kävin tänään sellaisessa mammahoidossa, joka laittoi nesteitä liikkeelle. Sen ansiosta sain korkkarit jalkaan. Valitsin avokasmallin, että saan nämä yöllä pois jalasta, kun Teemu ei ole auttamassa, Vappu nauroi.

Lue myös:

Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso hempeilevät harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Täällä sitä vain pussaillaan”

Vappu Pimiä: ”Mieheni on ihan kauhuissaan hormoni-itkustani”

Toista lastaan odottava Vappu Pimiä: ”Olo on kuin neljättä viikkoa kankkusessa”