Jos radiojuontajan väite on totta, silloin Jay-Z on 18 vuotta vanhempi kuin hänen vaimonsa Beyoncé. Kuvat Reuters, Shutterstock
Jos radiojuontajan väite on totta, silloin Jay-Z on 18 vuotta vanhempi kuin hänen vaimonsa Beyoncé. Kuvat Reuters, Shutterstock

Radiojuontaja Troi Torain väittää, että räppäri Jay-Z on valehdellut ikänsä.

Radiojuontaja Troi Torain mukaan räppäri-tuottaja Jay-Z on valehdellut ikänsä. Jezebel-sivuston mukaan Torain tietää Jay-Z:n iän siitä, että he ovat ikätovereita ja kotoisin New Yorkista. Torain väittää, että Jay-Z täyttää tänä vuonna 50, eikä 44, kuten Jay-Z on aina antanut ymmärtää.

Olipa radiojuontajan väite totta tai tarua, ovat ne muutkin Hollywood-tähdet huijanneet ikänsä. Tosin monet ovat jääneet siitä myös kiusallisesti kiinni.

Jennifer Lopez

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt 44-vuotias latinotähti on varmasti ylpeä oikeasta iästään, mutta seurustellessaan räppäri P. Diddyn kanssa hän kertoi olevansa 70-luvun tyttöjä, vaikka todellisuudessa laulaja on 60-luvun tyttö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nicki Minaj

Räppäri Nicki Minaj kertoi uransa alussa syntyneensä vuonna 1984, mutta myöhemmin ilmeni, että hänen synnyinvuotensa onkin 1982.

Eminem

Räppäri kertoi toimittaja Howard Sternin haastattelussa olevansa 24-vuotias, vaikka todellisuudessa hän oli juuri täyttänyt 27 vuotta. Tämä tarkoittaa tähden olevan nykyään 42, jos jälkimmäinen luku pitää paikkaansa.

Monet julkkiset eivät valehtele ikäänsä ainoastaan nuorentuakseen vaan myös toisinpäin.

Sandra Bullock

Amerikkalainen näyttelijä turvautui valheeseen saadakseen elokuvaroolin itselleen. Kun Lemmenjuoma nro 9 -elokuvaan haettiin vuonna 1992 ’’vanhempaa tiedemiestä’’, tuolloin 29-vuotias tähti valehteli olevansa vanhempi kuin todellisuudessa on.

Lue myös:

Susanna Penttilä, 40, ja Ronnie Roos, 23, : "Ikäeromme hiertää keski-ikäisiä miehiä"

Tommi Liimatainen myöntää suhteen Katri Helenaan: "Mitä presidentti ensin, sitä pitkätukat perässä"

Kirjailijan ja rakkaan ikäero: "Mieheni ystävä teitittelee sinnikkäästi"

Sisältö jatkuu mainoksen alla