Jos radiojuontajan väite on totta, silloin Jay-Z on 18 vuotta vanhempi kuin hänen vaimonsa Beyoncé. Kuvat Reuters, Shutterstock
Jos radiojuontajan väite on totta, silloin Jay-Z on 18 vuotta vanhempi kuin hänen vaimonsa Beyoncé. Kuvat Reuters, Shutterstock

Radiojuontaja Troi Torain väittää, että räppäri Jay-Z on valehdellut ikänsä.

Radiojuontaja Troi Torain mukaan räppäri-tuottaja Jay-Z on valehdellut ikänsä. Jezebel-sivuston mukaan Torain tietää Jay-Z:n iän siitä, että he ovat ikätovereita ja kotoisin New Yorkista. Torain väittää, että Jay-Z täyttää tänä vuonna 50, eikä 44, kuten Jay-Z on aina antanut ymmärtää.

Olipa radiojuontajan väite totta tai tarua, ovat ne muutkin Hollywood-tähdet huijanneet ikänsä. Tosin monet ovat jääneet siitä myös kiusallisesti kiinni.

Jennifer Lopez

Nyt 44-vuotias latinotähti on varmasti ylpeä oikeasta iästään, mutta seurustellessaan räppäri P. Diddyn kanssa hän kertoi olevansa 70-luvun tyttöjä, vaikka todellisuudessa laulaja on 60-luvun tyttö.

Nicki Minaj

Räppäri Nicki Minaj kertoi uransa alussa syntyneensä vuonna 1984, mutta myöhemmin ilmeni, että hänen synnyinvuotensa onkin 1982.

Eminem

Räppäri kertoi toimittaja Howard Sternin haastattelussa olevansa 24-vuotias, vaikka todellisuudessa hän oli juuri täyttänyt 27 vuotta. Tämä tarkoittaa tähden olevan nykyään 42, jos jälkimmäinen luku pitää paikkaansa.

Monet julkkiset eivät valehtele ikäänsä ainoastaan nuorentuakseen vaan myös toisinpäin.

Sandra Bullock

Amerikkalainen näyttelijä turvautui valheeseen saadakseen elokuvaroolin itselleen. Kun Lemmenjuoma nro 9 -elokuvaan haettiin vuonna 1992 ’’vanhempaa tiedemiestä’’, tuolloin 29-vuotias tähti valehteli olevansa vanhempi kuin todellisuudessa on.

Lue myös:

Susanna Penttilä, 40, ja Ronnie Roos, 23, : "Ikäeromme hiertää keski-ikäisiä miehiä"

Tommi Liimatainen myöntää suhteen Katri Helenaan: "Mitä presidentti ensin, sitä pitkätukat perässä"

Kirjailijan ja rakkaan ikäero: "Mieheni ystävä teitittelee sinnikkäästi"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.