Toni Wirtanen kertoi Radio Aallon haastattelussa, että Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta mykisti kaikki artistit. – Ei siinä pystynyt mitään sanomaan.

Vesa-Matti Loirin tulkinta Apulannan Armo-kappaleesta mykistää kaikki artistit perjantaina nähtävässä jaksossa. Radio Aallon juontajan Jarkko Valteen mielestä jaksossa tapahtuu kaikkien aikojen romahdus. Toni Wirtanen vahvisti, että hetki oli poikkeuksellinen myös livenä.

– Katsoin itse myös tämän jakson, enkä ole ollut missään vastaavassa läsnä ikinä. En kuunaan enkä varmasti tule koskaan olemaan. Viimeiset minuutit oli äärettömän epätodellinen hetki. Se, miten Vesku fiilisteli Armo-kappaletta... Hänestä huokui, miten hän oli sen sisäistänyt ja miten hän elää sitä tunnemaisemaa, Toni Wirtanen kertoi Radio Aallon Dynastiassa torstaina.

Toni arvelee, että Armo-kappale merkitsee Veskulle paljon enemmän kuin Tonille itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En koskaan ollut kirjoittaessani ajatellut, että biisi voisi jollekin olla noin iso asia. Ja se oli jumalauta Vesa-Matti Loiri, joka sitä veti. Seurasin esitystä syvän kunnioituksen ja arvostuksen vallassa. Ei siinä pystynyt oikein sanomaan mitään. Voin sanoa, että sen aikana ja sen jälkeen oli mökissä hiljaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Veskun tulkinta kosketti erityisesti Paula Vesalaa.

– Mä hajoon tänne. Mun on pakko mennä ulos. Mun on pakko, Paula sanoo jaksossa.

Katso Tonin haastattelu videolta. Video: Nelonen/Radio Aalto

Lue myös:

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Onko Toni Wirtasen päivä kauden koskettavin jakso?

Näin Tuukka Temonen kommentoi Toni Wirtasen Vain elämää -paljastusta

Itkettääkö Vain elämää? Olet siis juntti

Paula Vesala paljastaa itsestään enemmän kuin ikinä

Sisältö jatkuu mainoksen alla