Toni Wirtanen kertoi Radio Aallon haastattelussa, että Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta mykisti kaikki artistit. – Ei siinä pystynyt mitään sanomaan.

Vesa-Matti Loirin tulkinta Apulannan Armo-kappaleesta mykistää kaikki artistit perjantaina nähtävässä jaksossa. Radio Aallon juontajan Jarkko Valteen mielestä jaksossa tapahtuu kaikkien aikojen romahdus. Toni Wirtanen vahvisti, että hetki oli poikkeuksellinen myös livenä.

– Katsoin itse myös tämän jakson, enkä ole ollut missään vastaavassa läsnä ikinä. En kuunaan enkä varmasti tule koskaan olemaan. Viimeiset minuutit oli äärettömän epätodellinen hetki. Se, miten Vesku fiilisteli Armo-kappaletta... Hänestä huokui, miten hän oli sen sisäistänyt ja miten hän elää sitä tunnemaisemaa, Toni Wirtanen kertoi Radio Aallon Dynastiassa torstaina.

Toni arvelee, että Armo-kappale merkitsee Veskulle paljon enemmän kuin Tonille itselleen.

– En koskaan ollut kirjoittaessani ajatellut, että biisi voisi jollekin olla noin iso asia. Ja se oli jumalauta Vesa-Matti Loiri, joka sitä veti. Seurasin esitystä syvän kunnioituksen ja arvostuksen vallassa. Ei siinä pystynyt oikein sanomaan mitään. Voin sanoa, että sen aikana ja sen jälkeen oli mökissä hiljaista.

Veskun tulkinta kosketti erityisesti Paula Vesalaa.

– Mä hajoon tänne. Mun on pakko mennä ulos. Mun on pakko, Paula sanoo jaksossa.

Katso Tonin haastattelu videolta. Video: Nelonen/Radio Aalto

Lue myös:

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Onko Toni Wirtasen päivä kauden koskettavin jakso?

Näin Tuukka Temonen kommentoi Toni Wirtasen Vain elämää -paljastusta

Itkettääkö Vain elämää? Olet siis juntti

Paula Vesala paljastaa itsestään enemmän kuin ikinä

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.