Jonne Aaron muisteli Radio Rockilla Negative-yhtyeen villejä vuosia.

Muusikko Jonne Aaron, 31, kertoi Radio Rockilla, ettei kadu vanhoja hölmöilyjään. Jonne oli aikoinaan otsikoissa heitettyään hotellihuoneen ikkunasta television ulos ja hajotettuaan irtaimistoa. Jonne myöntää, että menestys nousi päähän.

– Ne ajat tuntuu kaukaiselta, mutta mä oon jotenkin sairaalla tavalla ylpeä törttöilyistä. Onks se huono juttu? Se antaa kontrastia siihen, mitä on tällä hetkellä – kun yrittää etsiä itsestään seesteisyyttä. Me ei olla ikinä oltu pahansuopia, eikä olla haluttu kenellekään mitään pahaa, Jonne sanoi Radio Rockilla.

Nousuhumala ja lava-adrenaliini huono yhdistelmä

Jonne kertoi myös sössineensä Negativen alkuaikoina paljon keikkoja alkoholinkäytön takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Nousuhumala ja lava-adrenaliini ei ollut hyvä yhdistelmä. Kerran Vammalassa mun ensimmäiset sanat olivat: Haistakaa vittu, Vammala! Kun biisi lähti soimaan, mä vaan nauroin ja kattelin ja mulle huudettiin: Laula, saatana! Lopulta puhuttiin bändin kanssa, että mä en ota ennen keikkoja, Jonne muisteli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosio on aina tuntunut Jonnesta hämmentävältä, eikä hän ole osannut edes nauttia siitä.

– Mulle tuli niin pahoja esiintymisjännityksiä, että unelmasta tuli hetkeksi kirous.

Jonne tuli koko kansalle tutuksi Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Hän kertoi aikaisemmin, että ohjelman kuvausten jälkeen hänelle iski morkkis. Lue juttu täältä.

Jonnen toinen sooloalbumi Risteyksessä ilmestyy 31.10.2014.

Lue myös:

Jonne Aaron: "Bailaamiseni on ehkä riistäytynyt käsistä"

Jonne Aaron ja Cheek: "Muusikon puolisolta vaaditaan paljon"

Sisältö jatkuu mainoksen alla