Vain elämää oli hetkellisesti maailman toiseksi twiitatuin aihe.

Vain elämää -kauden ensimmäistä jaksoa katsoi parhaimmillaan yli miljoona ihmistä. Keskikatsojamäärä oli Nelosen mukaan 979 000.

Ohjelmasta keskusteltiin ahkerasti myös Twitterissä. Top Trends World Wide -listan mukaan hashtag #vainelämää nousi perjantai-iltana hetkellisesti maailman toiseksi käytetyimmäksi hashtagiksi. Se sai tunnissa noin 2500 mainintaa.

Kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa kuultiin Vesa-Matti Loirin kappaleita. Artistit fiilistelivät ohjelmaa eri puolilla maailmaa. Elastisella ja Samuli Edelmannilla oli yhteinen kisakatsomo Maltalla, Paula Vesala seurasi jaksosta käytyä keskustelua Kaliforniassa ja Vesa-Matti Loiri kertoi Facebookissa saaneensa "ihania Vain elämää -viestejä"  ollessaan junamatkalla Rovaniemeltä Helsinkiin. Toni Wirtanen puolestaan kertoi torstaina Facebook-sivuillaan lähtevänsä Vain elämää -evakkoon ja julkaisi kuvan lentokentältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso artistien postaamat kuvat:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

Julkaisu käyttäjältä Vesa-Matti Loiri.
 

 

Julkaisu käyttäjältä Toni Wirtanen.

Jenni Vartiainen sanoi tällä viikolla Radio Suomipopilla aikovansa järjestää Vain elämää -kisakatsomon. Perjantai-iltana hän kyseli  katsojien mielipiteitä Instagramissa ja julkaisi kuvan itsestään ja Veskusta.

Katso videolta Elastisen versio Naurava kulkuri -biisistä. Video: Nelonen

Ensi viikolla ohjelmassa kuullaan Paula Vesalan biisejä.

Lue myös:

Näin Vesa-Matti Loiri kommentoi terveydentilaansa

Kärsikö erakkoluonne Samuli Edelmann Vain elämää -kuvauksissa?

Samuli Edelmann: "Minuun on helppo ihastua, mutta vaikea rakastaa"

Vain elämää -tähtien videohaastattelut

Kaikki Vain elämää -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla