Patrick Dempseyn ja Jillian Finkin 15 vuotta kestänyt avioliitto on ohi. Patrick tunnetaan Greyn anatomian Derek Shepherdinä. Kuva: Reuters
Patrick Dempseyn ja Jillian Finkin 15 vuotta kestänyt avioliitto on ohi. Patrick tunnetaan Greyn anatomian Derek Shepherdinä. Kuva: Reuters

Patrick Dempsey on taas sinkku, vaikka pitääkin yhä vihkisormusta.

Greyn anatomia -ohjelman näyttelijä Patrick Dempsey, 49, ja hänen vaimonsa Jillian Fink eroavat. Vuonna 1999 avioitunut pari lähetti asiasta yhteisen tiedotteen.

– Pitkän harkinnan jälkeen ja kunnioittaaksemme toisiamme olemme päättäneet erota. Lastemme hyvinvointi on suurin huolenaiheemme, tiedotteessa kerrottiin.

Virallisista asiakirjoista kuitenkin selviää, että eropäätös on alun perin ollut Jillianin. Eohakemuksen mukaan Jillian haluaa parin 12-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaiden kaksospoikien yksinhuoltajuuden. Lisäksi hän hakee elatusapua Patrickilta niin lapsilleen kuin itselleenkin ja haluaa miehensä maksavan asianajajakulut.

Jenkkilehtien mukaan parilla ei ole avioehtoa, joten ero voi tulla näyttelijälle kalliiksi. Hänen omaisuutensa on arvioitu olevan noin 35 miljoonaa euroa. Jillianilla on tukenaan arvostettu Laura Wesser, joka on erikoistunut julkkisten avioeroihin.

Patrick ei ole kommentoinut tulevan ex-vaimonsa vaatimuksia. Vihkisormuksestaan hän ei silti ole luopunut, sillä näyttelijä kuvattiin viime sunnuntaina sormus sormessaan. Liitto on Patrickille toinen, hän oli naimisissa Rocky Parkerin kanssa vuosina 1987–1994.

Lähteet: Tvguide.com ja US Magazine

Lue myös:

Greyn anatomia -tähti uhkaa lopettaa näyttelemisen

William Garnergin lähtö pilasi Good Wifen ja 5 muuta järkyttävää juonenkäännettä

Greyn anatomia -näyttelijä hankalan ihmisen maineestaan: ”En minä ole vaikea”

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.