Krista Siegfrids. Kuva: Jonna Öhrnberg
Krista Siegfrids. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tyttöjen ulkonäköpaineista huolestunut Krista Siegfrieds julkaisi Facebookissa itsestään alusvaatekuvia.

Laulaja Krista Siegfrids, 28, jakoi Facebook-sivuillaan valokuvaaja Nadi Hammoudan ottamat sensuellit kuvat. Upeissa mustavalkoisissa kuvissa Krista poseeraa alusvaatteisillaan.

Kuvien yhteyteen Krista on kirjannut kauniin ajatuksen, joka kuuluu suomennettuna näin: "Kaikille teille tytöille, jotka luulette olevanne lihavia, koska ette ole nollakokoa: Te olette kauniita, yhteiskunta on ruma."

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kristan kuvat herättävät paitsi ansaittua ihailua ja kannustavaa kateutta (Kyllä tuollaisesta kropasta saa olla ylpeä! Pakko lähteä tästä itsekin treenaamaan!) myös pari vilpitöntä kysymystä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Miksi Krista kiehnää kuvissa alushoususillaan? Onko hänestä tullut Calvin Kleinin alusvaatemalli? Ovatko nämä kyseisen alusvaatemerkin mainoskuvia vai mitä niillä viestitään?

2. Puhuvatko upeat kuvat ja niiden yhteyteen laitettu aforismi aivan samaa kieltä? Pitäisikö näiden kuvien siis jotenkin lohduttaa tyttöjä ja naisia, jotka potevat vatsamakkaroitaan? Onko näiden kuvien siis tarkoitus vähentää ulkonäköpaineita – ei luoda niitä lisää?

 

Toukokuussa Krista jakoi Instagramissa itsestään lavakuvan, jossa hän seisoo takapuoli kameraan päin. Kuva oli omistettu kaikille "vihaajille", jotka ovat arvostelleet hänen ulkonäköään.

"Tämä kuva on omistettu vihaajille. Minulla ei ole housuja, enkä aiokaan pukea niitä. Jos seuraat minua, sinun on vain katsottava tätä takapuolta, jota haukut läskiksi", Krista kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Myöhemmin Krista kertoi Ilta-Sanomille halunneensa kuvalla näpäyttää erityisesti nuorten naisten ulkonäköä arvostelevia.

Lue myös:

Krista Siegfrids: "Olen onnellinen siitä, että olen elossa"

Krista Siegfrids lipsautti salaisuuden

Sisältö jatkuu mainoksen alla