Elli ja VilleGalle seurustelivat kaksi vuotta. Kuva: Sanoma-arkisto
Elli ja VilleGalle seurustelivat kaksi vuotta. Kuva: Sanoma-arkisto

JVG:n tarinan kertova kirja avaa räppäri VilleGallen suhdetta Haloo Helsinki -yhtyeen solistin kanssa.

JVG-rap-duosta tunnettu muusikko VilleGalle alkoi seurustella Haloo Helsinki -bändin laulajan Ellin kanssa vuonna 2012. Parin suhde päättyi vuonna 2014, eikä VilleGalle tai Elli ole kommentoinut sitä erityisemmin julkisuudessa.

Nyt heidän tarinaansa avataan tuoreessa JVG:stä kertovassa kirjassa. Etenee – JVG:n tarina -teoksen (Laura Friman, Siltala) mukaan ex-pari tapasi toisensa ensimmäisen kerran ruotsinlaivalla. Tuolloin VilleGalle seurusteli edellisen tyttöystävänsä kanssa. Yläasteella alkanut suhde päättyi nopeasti Ellin tapaamisen jälkeen.

”Kyseessä oli alusta alkaen kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhde.”

Kirjan mukaan räppärin ja laulajan suhde eteni vauhdikkaasti.

”Kyseessä oli alusta alkaen kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhde. Se tarkoitti ihanaa intohimoa, mutta myös hirvittäviä ja yksinkertaisesti turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä”, kirjassa kuvataan.

Kirjassa kerrotaan, että JVG:n keikkamatkoilla VilleGalle puhui tuolloisen kumppaninsa kanssa ”loputtomia järjettömiä puheluita”, jotka saivat miehen ”hirveälle tuulelle”.

Nokittelua musiikilla

Muusikot kirjoittivat biisejä myrskyisästä suhteestaan. VilleGallen Vain elämää -leirillä vuonna 2015 kirjoittama Lähtisitkö-kappale kertoo pariskunnan suhteesta ja erosta.

Haloo Helsingin vuonna 2012 julkaistu Köpis 2012 on puolestaan Ellin biisi VilleGallelle.

”Kappale kertoo, kuinka Elli ei ensin luottanut ja sitten kun vihdoin luotti, VilleGalle tahtoikin luovuttaa. Tällaisella raastavalla kaavalla suhteessa tosiaan soudettiin ja huovattiin”, kirjassa kuvataan.

”Elli ei ensin luottanut ja sitten kun vihdoin luotti, VilleGalle tahtoikin luovuttaa.”

Loppu myrskylle

Riitainen suhde tuli vuonna 2014 päätökseensä. Kirjan mukaan räppäri muistelee entistä kumppaniaan hyvällä. Teoksessa kerrotaan, ettei VilleGalle etsi tällä hetkellä uutta suhdetta.

”Lisäksi hän pelkää parisuhteita intensiivisen seurusteluhistoriansa johdosta: hän haluaa keskittyä tällä hetkellä skarpisti ja täysillä työhön. Nyt ei ole aikaa kriisipuheluille ja riitamaratoneille. Mielialapelaajalla ei ole varaa turhaan kuohahteluun”, teos kuvailee.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...