Näyttelijä Antti Holmalla on ollut uusi sketsihahmo valmiina jo pitkään. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Antti Holmalla on ollut uusi sketsihahmo valmiina jo pitkään. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tuleeko Antti Holman omasta Putouksen sketsihahmosta yhtä voitokas kuin hänen ystävänsä Armi Toivasen oli?

Uudella Putous-näyttelijällä Antti Holmalla on ollut sormensa pelissä Putouksen aiemmassakin sketsihahmokilpailussa.

– Leena Hefnerin tyttönimi Herppeenluoma on peräisin päästäni, sillä ­nimi syntyi, kun lomailimme Armi Toivasen kanssa Italiassa, Antti paljasti Me Naisten haastattelussa.

Armi Toivasen Leena Hefner o.s. Herppeenluoman "Hirrrrveän ihana" -hokema tarttui ihmisten korvaan vuonna 2012.  Kuva: Roni Rekomaa

Armi Toivasen Leena Hefner o.s. Herppeenluoma voitti Putouksen sketsihahmokilpailun kolmannen tuotantokauden vuonna 2012.

Nähtäväksi jää, onko Antin oma sketsihahmo yhtä menestyksekäs tänä vuonna. Antin mukaan hahmo on ollut valmiina jo viime keväänä järjestetyistä Putouksen koekuvauksista lähtien.

Ainakin Antti itse on hahmostaan innoissaan.

– Olen jo ihan rakastunut siihen!

Lue myös:

Uusi Putous-tähti Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"

Putouksen uusi tähti Ville Tiihonen: "Naisten huomio tuntuu kivalta"

Kari Ketonen: "Olen nähnyt painajaisia sketsihahmokisasta"

Uusi Putous-tähti Essi Hellén: "Oma sketsihahmoni on täysi kymppi"

Armi Toivanen ja kaksossisko: "Koemme kaikki fiilikset tuplana"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!