Paula Vesala nähdään tällä hetkellä Nelosen suositussa Vain elämää -ohjelmassa. Hän muutti syksyllä Kaliforniaan opiskeluiden takia. Kuva: Nelonen
Paula Vesala nähdään tällä hetkellä Nelosen suositussa Vain elämää -ohjelmassa. Hän muutti syksyllä Kaliforniaan opiskeluiden takia. Kuva: Nelonen

Vain elämää -ohjelman jälkeen Paula Vesala ryhtynee levytyspuuhiin, sillä hän on juuri solminut uuden levytyssopimuksen.

Paula Vesala on solminut levytyssopimuksen Etenee Recordsin kanssa. Etenee Records on uusi levymerkki, ja sen on perustanut Perttu Mäkelä, joka tunnetaan nimellä DJPP.

Paula Vesalan lisäksi uuteen levy-yhtiöön on kiinnitetty räppärit Stig ja Juno.

– Olen tehnyt monta vuotta yhteistyötä eri merkeissä Paulan, Junon ja Stigin kanssa, joten tuntui luonnolliselta jatkaa yhteistyötä tällä tavalla. Oon tosi fiiliksissä, että pääsen tekemään töitä näiden lahjakkaiden tyyppien kanssa ja homma etenee, DJPP kertoo tiedotteessa.

Etenee Records on Warner Music Finlandin alalevymerkki. Paula Vesalan levytyssopimus viittaa siihen, että häneltä olisi tulossa soololevy, mutta Warnerilta ei vielä haluta asiaa kommentoida sen tarkemmin.

PMMP:n lisäksi Paula Vesala on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä muun muassa Pekka Kuusiston kanssa sekä ollut mukana Kerkko Koskinen Kollektiivissa.

Lue myös:

Paula Vesala läheistensä kuolemista: "Se oli sellaista, että nyt kaikki suoraan vaan ruumisarkkuun"

Paula Vesala: Muutto Kaliforniaan

Image: Vain elämää -artisti Paula Vesalalla ei ole joululevyä valmiina

Vain elämää -artistille iski morkkis kuvausten jälkeen