Rakkautta ilmassa? Kuvat: Shutterstock
Rakkautta ilmassa? Kuvat: Shutterstock

Rupert Murdochin ja Jerryn Hallin odotetaan julkistavan suhteensa tällä viikolla.

Miljardööri ja mediamoguli Rupert Murdochilla, 84, ja entisellä huippumalli Jerry Hallilla, 59, on suhde. Tai näin ainakin useat ulkomaalaiset viihdelehdet kertovat.

The Telegraph -lehden mukaan eräs Rupertin lähipiiriin kuuluva on kertonut miljardöörin olevan ”todella ihastunut” Jerryyn.

– Ei ole epäilystäkään, etteivät he olisi pari.

Erään perheystävän mukaan Rupert ja Jerry nauttivat aidosti toistensa seurasta. Ja on heidät bongattu viime aikoina yhdessä katsomassa musikaalia New Yorkissa sekä viettämässä aikaa Kaliforniassa. Rupert on kuulemma myös esitellyt Jerryn jo yhdelle siskoistaan.

Pari saattaa vahvistaa suhteensa tällä viikolla, sillä heidän odotetaan saapuvan yhdessä Rugbyn World Cup -finaaliin.

Jerry on Rolling Stones -yhtyeen keulakuva Mick Jaggerin eksä. Jerry ja Mick olivat yhdessä yli 20 vuotta ja heillä on neljä lasta.

Jerry ja hänen eksänsä Mick. Jerry kyllästyi rokkarin naisseikkailuihin vuonna 1999. Kuva: Reuters

Rupert on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänellä on liitoista yhteensä kuusi lasta. Rupertin viimeisin liitto kiinalaissyntyisen Wendi Dengin kanssa päättyi vuonna 2013. Eroa edelsi kohu, jonka mukaan Wendillä ja Britannien ex-pääministeri Tony Blairillä olisi ollut sutinaa. Tony Blair kielsi suhdehuhut, mutta hänen ja Rupertin ystävyys loppui kohuun.

Rupert ja hänen eksänsä Wendy. Rupert nai häntä 38 vuotta nuoremman Wendyn vain 17 päivää sen jälkeen, kun hänen edellinen liittonsa oli päättynyt. Kuva vuodelta 2013 (Reuters).

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...