Näyttelijä Bradley Cooper ja malli Irina Shayk bongattiin lämpimissä tunnelmissa Met-gaalan jatkoilla. Kuvat: Reuters
Näyttelijä Bradley Cooper ja malli Irina Shayk bongattiin lämpimissä tunnelmissa Met-gaalan jatkoilla. Kuvat: Reuters

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin kerrotaan juhlineen yhdessä aamuun asti.

Kaksi julkkissinkkua näyttää löytäneen jälleen yhteisen sävelen. Tuorein lemmenpari on näyttelijä Bradley Cooper, 40, ja malli Irina Shayk, 29. Page Six kertoo, että heidät nähtiin lämpimissä tunnelmissa Met-gaalan jatkoilla tiistain vastaisena yönä.

Silminnäkijän mukaan he muhinoivat Rihannan järjestämien jatkobileiden syrjäisessä nurkassa pitkälle aamuyöhön ja olivat ”hyvin läheisissä tunnelmissa”. Itse gaalaan pari saapui erikseen ja myös poistui sieltä eri teille.

Bradley erosi mallityttöystävästään Suki Waterhousesta alkuvuonna, ja Irina muistetaan jalkapalloilija Cristiano Ronaldon ex-tyttöystävänä.

Lue myös:

Kovat ikäkriteerit: Eikö enää edes Leonardo DiCaprio kelpaa nuorille naisille?

Mitä tapahtui Bradley Cooperille? Hollywood-komistus lihotti itsensä

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.