Anssi Koivuranta ja Sanni Leinonen pitivät Luokkakokous-elokuvasta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Anssi Koivuranta ja Sanni Leinonen pitivät Luokkakokous-elokuvasta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Pariskunnan kotona kaikki on hyvin, mutta Anssin mukaan töiden suhteen asiat eivät ole kohdallaan.

Mäkihyppääjä Anssi Koivuranta, 26, saapui yhdessä avopuolisonsa Sanni Leinosen, 25, kanssa Solar Filmsin 20-vuotissyntymäpäiville ja Luokkakokous-elokuvan ensi-iltaan.

– Elokuvissa käyminen on yhteinen harrastuksemme ja sopiva irtiotto arkeen. Olen myös yrittänyt kokeilla Anssin suosikkiharrastusta golfia, mutta kärsivällisyyteni ei oikein riitä siihen. Minun on vaikea hyväksyä sitä, jos en opikaan jotain urheilulajia nopeasti, Sanni kertoi.

Kuusi vuotta seurustelleella pariskunnalla on tällä hetkellä tavallista enemmän yhteistä aikaa. Uransa vaikeinta kautta tarponut Anssi päätti vastikään keskeyttää kautensa vaatimattoman menestyksen vuoksi.

– Siviilitasolla kaikki on hyvin, ja arki rullaa entisellään kotona. Töiden suhteen asiat eivät kuitenkaan ole kohdallaan. Jos kaikki olisi mennyt kuten toivoin, olisin nyt pokkaamassa mitaleja Falunissa. Mutta nyt kauteni on maailman Cupin osalta paketissa, hiihtolajien MM-kisoja katsomosta seurannut Anssi jutteli.

Vaikeinakin aikoina Anssi saa tukea Sannilta. Itsekin huipputasolla urheillut Sanni tietää, miten kohdata pettymykset urheilussa.

– Onhan se tietysti tärkeää, että toinen ymmärtää urheilumaailmaa. Sanni viettää tällä hetkellä normaalia arkea kotona, ja itse kierrän tavallisesti 200 vuorokautta maailmalla. Kyllähän sellainen elämäntapa jonkinlaista ymmärrystä vaatiikin kumppanilta, Anssi sanoi.

Reilut pari vuotta sitten alppihiihdon jättänyt Sanni valmistui vastikään liikunnanopettajaksi Rovaniemen ammattikorkeakoulusta ja aloittaa maaliskuun alussa työt hiihtoliitossa lajikoordinaattorina.

– Luvassa on haastava tehtävä, mutta odotan sitä todella innolla. Kyseessä on sellainen pesti, mihin toivoinkin pääseväni valmistumiseni jälkeen, Sanni kertoi.

Lue myös:

Sanni Leinonen on rinteiden kasvatti

Milloin viimeksi, Anssi Koivuranta?

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.