Räppäri Uniikin mielestä Suomessa peitellään menestystä aivan turhaan.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, kertoi Radio Loopin haastattelussa, miksi auto on hänelle niin tärkeä. Luksusbrändeja niin vaatteissa kuin autoissakin arvostava räppäri vaihtoi hiljattain Mercedes-Benz CLS -autonsa luksuskaara Porsche Panameraan.

– Totta kai on hienoo, että on siisti auto. Tuntee sen, että on tehnyt paljon duunia ja menestynyt. Mutta ennen kaikkea auto on työkalu. Mäkin ajan kaikki keikat, tänäkin vuonna tulee 110 keikkaa. Siinä on niin paljon ajamista, että haluan panostaa autoon. Oon enemmän valveilla mun autossa kuin mun himassa, Uniikki sanoi.

Uniikin mielestä Suomessa peitellään menestystä liikaa.

– Mun mielestä meidän jengi näyttää tuleville sukupolville, että voit perustaa oman firman ja kovalla duunilla pystyy oikeasti menestymään. Vaikka maksat veroa puolet sun tuloista, silti jää varaa tollasiin. Se on kansantaloudelle hyvä, ja hyvää esimerkkiä. Mun mielestä saat todellakin nauttia sun duunin tuloksista, Uniikki sanoi.

Uniikki on yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä. Rähinä Recordsin toimitusjohtaja on Kimmo Laiho eli Elastinen. Uniikki tunnetaan myös kansanedustaja Ben Zyskowiczin sisarenpoikana.

Video: Radio Loop

Lue myös:

Elastinen sai Mersu-geenin isältään: kruisailee yli 100 000 euron maasturilla

Katja Ståhlin autoilla on lempinimet

Satu Tuomisto: "En ole mikään hissukkakuski"