Räppäri Uniikin mielestä Suomessa peitellään menestystä aivan turhaan.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, kertoi Radio Loopin haastattelussa, miksi auto on hänelle niin tärkeä. Luksusbrändeja niin vaatteissa kuin autoissakin arvostava räppäri vaihtoi hiljattain Mercedes-Benz CLS -autonsa luksuskaara Porsche Panameraan.

– Totta kai on hienoo, että on siisti auto. Tuntee sen, että on tehnyt paljon duunia ja menestynyt. Mutta ennen kaikkea auto on työkalu. Mäkin ajan kaikki keikat, tänäkin vuonna tulee 110 keikkaa. Siinä on niin paljon ajamista, että haluan panostaa autoon. Oon enemmän valveilla mun autossa kuin mun himassa, Uniikki sanoi.

Uniikin mielestä Suomessa peitellään menestystä liikaa.

– Mun mielestä meidän jengi näyttää tuleville sukupolville, että voit perustaa oman firman ja kovalla duunilla pystyy oikeasti menestymään. Vaikka maksat veroa puolet sun tuloista, silti jää varaa tollasiin. Se on kansantaloudelle hyvä, ja hyvää esimerkkiä. Mun mielestä saat todellakin nauttia sun duunin tuloksista, Uniikki sanoi.

Uniikki on yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä. Rähinä Recordsin toimitusjohtaja on Kimmo Laiho eli Elastinen. Uniikki tunnetaan myös kansanedustaja Ben Zyskowiczin sisarenpoikana.

Video: Radio Loop

Lue myös:

Elastinen sai Mersu-geenin isältään: kruisailee yli 100 000 euron maasturilla

Katja Ståhlin autoilla on lempinimet

Satu Tuomisto: "En ole mikään hissukkakuski"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!