Uniikki ja Eevi Teittinen maaliskuussa 2016. Kuva: Jonna Öhrnberg
Uniikki ja Eevi Teittinen maaliskuussa 2016. Kuva: Jonna Öhrnberg

Räppäri ja fitnessurhelija ovat purkaneet kihlauksensa. Uniikin mukaan he haluavat elämältä eri asioita.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, ja fitnessurheilija Eevi Teittinen eroavat. Uniikki kertoi asiasta Facebook-sivuillaan tänään tiistaina.

– Ollaan päädytty Eevin kanssa pitkän pohdinnan jälkeen siihen, ettei enää jatketa yhdessä. Tämän kesän aikana päädyimme siihen, että ollaan molemmat onnellisempia erikseen. Jotenkin ollaan kasvettu erilleen ja halutaan elämältä eri asioita. Olo on tyhjä, mutta samalla helpottunut, Uniikki kirjoittaa.

Uniikin mukaan kaksikko on erosta huolimatta hyvissä väleissä.

– Välitämme toistemme hyvinvoinnista ja toivomme, että tämän ratkaisun myötä molemmat pystyvät elämään omaa elämäänsä kuten sitä kuuluukin elää, täysiä! Me pysytään Eevin kanssa edelleen ystävinä, ja mä en toivo hänelle mitään muuta kuin kaikkea hyvää ja onnea tässä elämässä. Its all love. 

Kaksikko meni kihloihin viime elokuussa, kun Uniikki kosi Eeviä Tampereen Blockfest-festareilla. Kuva: Sanoma-arkisto/Kalle Parkkinen
Kaksikko meni kihloihin viime elokuussa, kun Uniikki kosi Eeviä Tampereen Blockfest-festareilla. Kuva: Sanoma-arkisto/Kalle Parkkinen

Myös Eevi kirjoitti erosta blogissaan, mutta postaus poistettiin myöhemmin. Erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.fi.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Onnekas

Uniikki ja Eevi Teittinen eroavat: ”Olemme onnellisempia erikseen”

Se oli hyvä huomata tässä vaiheessa ettei rakkaus ole aina ikuista, vaan voi muuttua pikkuhiljaa enemmän kaveruudeksi. Ja jos molemmilla on erilaiset ajatukset elämästä, miksi yhdessäoloa enää pitkittää? Sekin on rakkautta, että uskaltaa päästää toisesta irti.. ja tunnustaa, että onnellisimpia erillään. Ei kehenkään ihmiseen pidä ripustautua.
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.