Yksivuotias prinssi George pääsi nauttimaan Lontoon luonnonhistoriallisen museon perhosnäyttelystä vanhempiensa kanssa. Kuva: Reuters
Yksivuotias prinssi George pääsi nauttimaan Lontoon luonnonhistoriallisen museon perhosnäyttelystä vanhempiensa kanssa. Kuva: Reuters

Britannian pikkuprinssi George täytti eilen yhden vuoden. Syntymäpäiväsankaria hemmoteltiin hienoilla lahjoilla, mutta nämä taaperolle tuiki tärkeät asiat hän olisi vielä ansainnut.

Britannian prinssi George täytti eilen yhden vuoden. Cambridgen herttuaparin Williamin ja Katen silmäterän syntymäpäivää vietettiin perheen kotona Kensingtonin palatsissa. Paikalla teekutsuilla olivat kaikki läheiset kuningatar Elisabethista lähtien.

Hyviin synttäreihin kuuluvat tietysti vieraiden lisäksi huolellisesti mietityt lahjat. Vanity Fair kertoo, että nuori kuninkaallinen sai isomummoltaan Beatrix Potter -lastenkirjojen ensipainosten kokoelman. Lastenhuonetta koristaa nykyään myös puinen junarata, joka on koristeltu Georgen nimellä.

Myös yritykset ja julkkikset innostuivat keksimään hienoja lahjoja, joihin lukeutuivat muun muassa nimikoidut Ugg-bootsit, muovinen pienoismalli Kensingtonin palatsista, uusiseelantilaista Pinot Noir -viiniä sekä lupaus pullottaa prinssille 18-vuotispäiväksi viinit hänen syntymävuonnaan kerätyistä rypäleistä.

Julkkiskokki Jamie Oliverin vaimo Jools antoi lahjaksi valikoiman haalareita sekä laivastonsiniset kengät. Beckhamin perhe lähetti designer-vaatteita.

Koska pikkuprinssi ei välttämättä vielä tajua arvostaa hienoja lahjojaan, tässä Me Naisten vähän vaatimattomammat lahjaideat yksivuotiaalle Georgelle:

  • Jonkun vanha kännykkä räplättäväksi, mieluiten toimiva.
  • Sanomalehti (uutisten tuoreudella ei ole väliä, kunhan lehden saa repiä).
  • Huolella suljettu purkki, jossa on esimerkiksi vitamiinitabletteja (ääniefektit ovat tässä pääasia).
  • Yksityisyyttä, niin kauan kuin siihen on vielä mahdollisuus.

Lue myös:

Tässäkö Euroopan seuratuin ruumiinosa?

Koko Lontoon vaikutusvaltaisin on vauva

Nyt se alkoi – pikkuprinssin ura kansikuvapoikana

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.

 

Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield
Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield

Laulaja Kasmir kertoo jumaloivansa avopuolisoaan, mutta tunteneensa pariskunnan ikäeron takia riittämättömyyttä.

Vain elämää -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla seksin merkityksestä parisuhteessa. 

Kasmir-nimellä esiintyvä laulaja Thomas Kirjonen, 33, avaa rohkeasti omaa tilannettaan:

– Omassa elämässäni parisuhteessa jossain kohtaa mun halut saattavat olla ihan olemattomat. Siinä ei ole mitään sellaista, että rakkaus olisi kuollut, mutta kyllähän seksi on kumminkin tosi tärkeä osa parisuhdetta. 

Mira Luoti, jonka päivää tällä viikolla vietetään, on Kasmirin kanssa samoilla linjoilla seksin tärkeydestä. 

– Kun lapset tulee, niin joutuu rakentamaan sen ihan uudelleen. Siitä täytyy pitää huolta, hän lisää.

”Olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa.”

Ikäero ja epävarmuus

Kasmir kertoo jaksossa myös tunteneensa parisuhteen aluksi epävarmuutta omasta riittävyydestään. 

– Jumaloin mun avopuolisoa, hän on kaikin tavoin kaunis ihminen. Mutta se ikäero siinä, olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa. 

Kasmir on Iltalehden mukaan seurustellut pari vuotta nyt 21-vuotiaan Julian kanssa. Kasmir harmittelee olleensa välillä ”tosi perseestä”, koska epävarmuus nostaa usein ihmisen ikävimmät piirteet esiin.

Kasmir on aiemminkin puhunut avoimesti epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteista. Me Naisten haastattelussa hän kertoi hiljattain kuittailusta, jota sai kavereiltaan kaljuunnuttuaan nuorena.

– Vaikka ihmiset eivät tarkoittaisi pahaa, herkkään paikkaan osuvat sanat satuttavat. Pilkka myrkytti mieltäni ja aiheutti ujoutta ja epävarmuutta. Itsetuntooni jäi syvä särö.