Yksivuotias prinssi George pääsi nauttimaan Lontoon luonnonhistoriallisen museon perhosnäyttelystä vanhempiensa kanssa. Kuva: Reuters
Yksivuotias prinssi George pääsi nauttimaan Lontoon luonnonhistoriallisen museon perhosnäyttelystä vanhempiensa kanssa. Kuva: Reuters

Britannian pikkuprinssi George täytti eilen yhden vuoden. Syntymäpäiväsankaria hemmoteltiin hienoilla lahjoilla, mutta nämä taaperolle tuiki tärkeät asiat hän olisi vielä ansainnut.

Britannian prinssi George täytti eilen yhden vuoden. Cambridgen herttuaparin Williamin ja Katen silmäterän syntymäpäivää vietettiin perheen kotona Kensingtonin palatsissa. Paikalla teekutsuilla olivat kaikki läheiset kuningatar Elisabethista lähtien.

Hyviin synttäreihin kuuluvat tietysti vieraiden lisäksi huolellisesti mietityt lahjat. Vanity Fair kertoo, että nuori kuninkaallinen sai isomummoltaan Beatrix Potter -lastenkirjojen ensipainosten kokoelman. Lastenhuonetta koristaa nykyään myös puinen junarata, joka on koristeltu Georgen nimellä.

Myös yritykset ja julkkikset innostuivat keksimään hienoja lahjoja, joihin lukeutuivat muun muassa nimikoidut Ugg-bootsit, muovinen pienoismalli Kensingtonin palatsista, uusiseelantilaista Pinot Noir -viiniä sekä lupaus pullottaa prinssille 18-vuotispäiväksi viinit hänen syntymävuonnaan kerätyistä rypäleistä.

Julkkiskokki Jamie Oliverin vaimo Jools antoi lahjaksi valikoiman haalareita sekä laivastonsiniset kengät. Beckhamin perhe lähetti designer-vaatteita.

Koska pikkuprinssi ei välttämättä vielä tajua arvostaa hienoja lahjojaan, tässä Me Naisten vähän vaatimattomammat lahjaideat yksivuotiaalle Georgelle:

  • Jonkun vanha kännykkä räplättäväksi, mieluiten toimiva.
  • Sanomalehti (uutisten tuoreudella ei ole väliä, kunhan lehden saa repiä).
  • Huolella suljettu purkki, jossa on esimerkiksi vitamiinitabletteja (ääniefektit ovat tässä pääasia).
  • Yksityisyyttä, niin kauan kuin siihen on vielä mahdollisuus.

Lue myös:

Tässäkö Euroopan seuratuin ruumiinosa?

Koko Lontoon vaikutusvaltaisin on vauva

Nyt se alkoi – pikkuprinssin ura kansikuvapoikana

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.