"Kirjasta löytyy tyylivinkit kaikenikäisille naisille", Janina kertoi Upeana juhlaan -kirjan julkaisutilaisuudessa.
"Kirjasta löytyy tyylivinkit kaikenikäisille naisille", Janina kertoi Upeana juhlaan -kirjan julkaisutilaisuudessa.

Janinan kesään on kuulunut reissaamista perheen kanssa kotimaassa ja Jenkeissä.

Malli ja vaatesuunnittelija Janina Fry, 41, julkaisi torstaina esikoiskirjan Upeana juhlaan (Otava) yhdessä ystävänsä, meikkitaiteilija Suvi Tiilikaisen kanssa.

Kaverusten projekti ehti muhia mielessä vuosia. Kirja lähti lopulta painoon ennen juhannusta, ja sen jälkeen Janina on viettänyt kesälomaa suomalais-amerikkalaisen miehensä Mark Fryn ja pariskunnan kahden lapsen kanssa.

– Olimme kolme viikkoa Jenkeissä sukulaisten luona. Oli kiva päästä lämmittelemään kolean kesän keskellä. Olemme myös mökkeilleet ja käyneet Hangossa kavereita tapaamassa, Janina kertoi kirjansa lanseeraustilaisuudessa.

Arki ja aherrus ovat Janinan mieleen. Hän suunnittelee täyttä häkää uutta Janina F -vaatemallistoaan K-citymarketin kanssa. Esikoistytär Sophia meni juuri toiselle luokalle.

– Perheeni ja mallistoni ovat elämäni tärkeimmät asiat, Janina totesi.

Kaunotar ehti julkistushulinoiden lomassa antaa pukeutumisvinkin Me Naisten lukijoille:

– Jos lähdet juhliin suoraan töistä, tee näin: Pue päälle pikkumusta ja heitä vaikka villatakki harteille päivän ajaksi. Pese hiukset edellisenä iltana ja kieputa ne nutturalle.

Lähtiessäsi töistä avaa hiukset ja suihkuttele lakkaa kiharoille. Riisu villatakki, lisää kengät, koru ja pikkulaukku ja olet valmis juhliin, hän opasti.

– Eikä kannata unohtaa punaista huulipunaa, joka tekee aina juhlavan vaikutelman, kirjan toinen tekijä Suvi Tiilikainen lisäsi vierestä.
 

 

Onko nää tosissaan?

Tyylikirjan julkaissut Janina Fry: Näillä kikoilla voit lähteä suoraan töistä juhlimaan

Voi jestas mitä bimboja.. Kuka tarvitsee tuollaisia ohjeita? Naurettavia itsestäänselvyksiä.. "ota villatakki harteille.." Voi elämän kevät. Ja eiköhän se huulipunan sävy kannata valita ihan itse, ei sovi punainen puna kaikille, ei. Ihmettelen, että moista kirjaa on lähdetty kustantamaan, ja vielä enemmän ihmettelen, jos joku tuon ihan omilla ansaitsemillaan rahoilla lähtee ostaa..
Lue kommentti

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.