"Kirjasta löytyy tyylivinkit kaikenikäisille naisille", Janina kertoi Upeana juhlaan -kirjan julkaisutilaisuudessa.
"Kirjasta löytyy tyylivinkit kaikenikäisille naisille", Janina kertoi Upeana juhlaan -kirjan julkaisutilaisuudessa.

Janinan kesään on kuulunut reissaamista perheen kanssa kotimaassa ja Jenkeissä.

Malli ja vaatesuunnittelija Janina Fry, 41, julkaisi torstaina esikoiskirjan Upeana juhlaan (Otava) yhdessä ystävänsä, meikkitaiteilija Suvi Tiilikaisen kanssa.

Kaverusten projekti ehti muhia mielessä vuosia. Kirja lähti lopulta painoon ennen juhannusta, ja sen jälkeen Janina on viettänyt kesälomaa suomalais-amerikkalaisen miehensä Mark Fryn ja pariskunnan kahden lapsen kanssa.

– Olimme kolme viikkoa Jenkeissä sukulaisten luona. Oli kiva päästä lämmittelemään kolean kesän keskellä. Olemme myös mökkeilleet ja käyneet Hangossa kavereita tapaamassa, Janina kertoi kirjansa lanseeraustilaisuudessa.

Arki ja aherrus ovat Janinan mieleen. Hän suunnittelee täyttä häkää uutta Janina F -vaatemallistoaan K-citymarketin kanssa. Esikoistytär Sophia meni juuri toiselle luokalle.

– Perheeni ja mallistoni ovat elämäni tärkeimmät asiat, Janina totesi.

Kaunotar ehti julkistushulinoiden lomassa antaa pukeutumisvinkin Me Naisten lukijoille:

– Jos lähdet juhliin suoraan töistä, tee näin: Pue päälle pikkumusta ja heitä vaikka villatakki harteille päivän ajaksi. Pese hiukset edellisenä iltana ja kieputa ne nutturalle.

Lähtiessäsi töistä avaa hiukset ja suihkuttele lakkaa kiharoille. Riisu villatakki, lisää kengät, koru ja pikkulaukku ja olet valmis juhliin, hän opasti.

– Eikä kannata unohtaa punaista huulipunaa, joka tekee aina juhlavan vaikutelman, kirjan toinen tekijä Suvi Tiilikainen lisäsi vierestä.
 

 

Onko nää tosissaan?

Tyylikirjan julkaissut Janina Fry: Näillä kikoilla voit lähteä suoraan töistä juhlimaan

Voi jestas mitä bimboja.. Kuka tarvitsee tuollaisia ohjeita? Naurettavia itsestäänselvyksiä.. "ota villatakki harteille.." Voi elämän kevät. Ja eiköhän se huulipunan sävy kannata valita ihan itse, ei sovi punainen puna kaikille, ei. Ihmettelen, että moista kirjaa on lähdetty kustantamaan, ja vielä enemmän ihmettelen, jos joku tuon ihan omilla ansaitsemillaan rahoilla lähtee ostaa..
Lue kommentti

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.