Sherilyn Fennin näyttelemä Audrey Horne oli Laura Palmerin luokkakaveri.
Sherilyn Fennin näyttelemä Audrey Horne oli Laura Palmerin luokkakaveri.

1990-luvun alun kulttisarjasta valmistellaan nyt uusia jaksoja. Tunnistatko vielä vanhat Twin Peaksin tähdet?

Legendaarisen Twin Peaks -sarjan viimeisessä jaksossa vuonna 1991 Sheryl Leen näyttelemä Laura Palmer katsoi Kyle MacLachlanin näyttelemää agenttia Dale Cooperia silmiin ja sanoi:

– Nähdään 25 vuoden päästä.

Kuvaputkitelevisioissa lausuttu ennustus piti paikkansa.

Showtime on julkistanut tilanneensa yhdeksän jakson mittaisen jatko-osan sarjan tekijöiltä David Lynchiltä ja Mark Frostilta. Uusi kausi on tarkoitus esittää vuonna 2016 – jolloin viimeisen jakson esityksestä tulee kuluneeksi tasan 25 vuotta.

Kyle MacLachlan kommentoi uutista Twitterissä:

– Paras laittaa perkolaattori lämpiämään ja etsiä musta pukuni.

Voisikohan miehen kommentista päätellä, että MacLachlan ja hänen mustasta kahvista pitävä agenttinsa nähdään myös sarjan uusissa jaksoissa?

– Kummatkaan eivät tule pettymään. Eivät he, jotka toivovat näkevänsä sarjassa vanhoja tuttuja kasvoja eivätkä he, jotka toivovat näkevänsä uusia kasvoja, Frost kertoo Tvline.com-sivuston haastattelussa.

Vieläkö tunnistat heidät?

Harva 1990-luvun alussa televisiota katsonut on voinut unohtaa muoviin käärityn Laura Palmerin kasvoja. Nykyään Palmeria näytellyt Sheryl Lee, 47, näyttää tältä:

 Kyle MacLachlan oli 23 vuotta sitten vetreä kahvinhimoinen agentti Cooper. Sittemmin mies tuli varsin tunnetuksi myös Sinkkuelämää-sarjan Treynä ja Täydellisten naisten Orsonina. Nyt tähti on 55-vuotias.

Donna Haywardia näytellyttä Lara Flynn Boylea, 44, on nykyään vaikea tunnistaa.

Laura Palmerin isää Leland Palmeria näytteli Ray Wise, 67.

Sherilyn Fenn, 49, näytteli agentti Cooperiin ihastunutta teinityttöä Audrey Hornea. Tavaramerkiksi muodostunut kauneuspilkku on edelleen tallessa näyttelijättären silmäkulmassa.

Lue myös:

Tunnistatko tätä Twin Peaks -tähteä?