Robert Pattinson nousi tähdeksi Twilight-elokuvien kimmeltävänä vampyyrinä. Kuva: Reuters
Robert Pattinson nousi tähdeksi Twilight-elokuvien kimmeltävänä vampyyrinä. Kuva: Reuters

Twilight-tähti Robert Pattinsonin nyksä teki oharit Flow-festivaaleille.

Twilight-elokuvien hurmuri Robert Pattinson, 28, seurustelee. Uusi rakas on brittimuusikko ja tanssija FKA twigs eli Tahliah Barnett, 26. Parin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo The Sun -lehdelle, että pariskunta on onnistunut salaamaan suhteensa jo muutaman kuukauden ajan. Tahliah ei halua tulla tunnetuksi Robertin tyttöystävänä, vaan musiikkinsa takia, lähde kertoo.

FKA twigsin piti esiintyä Flow-festivaaleilla elokuussa, mutta keikka peruutettiin. Nyt.fi:n mukaan artisti on kovassa nousussa ja hänen debyyttialbuminsa oli varsinainen menestys.

Ennen FKA twigsiä Robert seurusteli neljä vuotta Kristen Stewartin, 24, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2013, kun selvisi, että Kristenillä oli suhde ohjaaja Rupert Sandersiin, 43. Twilight-pariskunnan suhteen käänteitä seurattiin tarkasti viihdemedioissa.

Us Weeklyn mukaan Robert on käynyt Kristenin ja nykyisen tyttöystävänsä välillä treffeillä myös Elvis Presleyn lapsenlapsen, Riley Keoughin, ja Sean Pennin tyttären Dylanin kanssa. Kristen taas deittailee nykyään näyttelijä Jennifer Lawrencen eksää Nicholas Houltia.

FKA twigs eli Tahliah Barnett on nouseva tähti. Kuva Instagramista.

FKA twigsin debyyttialbumi LP1 ilmestyi tänä vuonna. Kuuntele albumin ensimmäinen sinkku, Two Weeks -kappale.

Lue myös:

Robert Pattinson avautui erostaan Kristen Stewartista

Twilight-tähti: "En pysy koskaan kohtuuden rajoissa"

Miksi Robert Pattinson on niin ihana?

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.