Twilight-näyttelijä Robert Pattinson saa elämäänsä merkitystä kaljasta ja roskaruuasta.

Twilight-vampyyrielokuvien takia olet monen tytön "villi kortti", jonka kanssa heillä olisi lupa pettää kumppaniaan. Kenestäpä roolihahmosi Edward haaveilisi?

Edwardille ei varmaan tulisi sellainen edes mieleen, sillä hän stressaa niin paljon kaikesta. Hän todennäköisesti räjähtäisi pelkästä ajatuksesta. Edward varmaan antaisi villin kortin rakastamalleen Bellalle ja sanoisi, että ole hyvä, sinä saat kaksi korttia.

Treenasit kroppaasi uusinta Twilightia varten. Mistä houkutuksista jouduit luopumaan?

Kaljasta ja roskaruuasta, jotka antavat elämälleni merkityksen. Inhoan salilla käymistä, mutta jouduin menemään sinne päivittäin aamuneljäksi ja illalla juoksin vielä 15 kilometrin lenkin.
En pysty koskaan tekemään mitään kohtuuden rajoissa. Sittemmin en ole pitänyt treenikuntoa yllä, sillä urheilusta tulee minulle vain kamala ja uupunut olo.

Olet malli ja näyttelijä ja tykkäät laulamisesta. Oletko huono missään?

Päinvastoin, en mielestäni ole hyvä missään. En todellakaan osaa tanssia, sillä se nolottaa minua hirveästi. Voin aivan hyvin mennä laukomaan asioita kenelle tahansa päin naamaa, enkä ole siitä moksiskaan. Jos taas minun pitäisi hakea toista ihmistä tanssiin... mieluummin minut saisi ampua.

Twilightin ansiosta olet saanut miljoonia faneja. Mitä kaipaat eniten ajasta, kun et ollut kuuluisa?

Että sain kävellä rauhassa kadulla ilman panikointia. Tykkään olla ihmisten ympäröimänä, mutta nykyään pystyn hengailemaan korkeintaan tyhjillä kujilla lähiöissä, mikä turhauttaa.
Asuin ennen Lontoon Sohossa, mutta enää se ei tulisi kysymykseenkään. Ihmisiä olisi oveni ulkopuolella koko ajan. Silti elokuvista on seurannut paljon enemmän hyviä kuin huonoja juttuja.