MM-mitalisti Tuuli Matinsalo juhli puolisonsa Pasi Sarkkisen kanssa Linnassa kolmatta kertaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
MM-mitalisti Tuuli Matinsalo juhli puolisonsa Pasi Sarkkisen kanssa Linnassa kolmatta kertaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tuuli Matinsalo oli 2008 mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa, mutta on sen jälkeen tietoisesti vetäytynyt taustalle. 

Aerobicin moninkertainen MM-mitalisti Tuuli Matinsalo juhli puolisonsa, olympiakomitean lajiryhmävastaava Pasi Sarkkisen kanssa Linnassa kolmatta kertaa.

– Tuntuu kuin olisi täällä vanhoja muistoja verestämässä. Ensimmäisestä kerrasta jäi mieleen Johannes Virolaisen ja Kyllikin tapaaminen. Toisella kerralla juhlimme urheiluporukassa Mika Häkkisen sviitissä seuraavaan aamupäivään, Tuuli muisteli.

– Meitä oli silloin iso jengi jatkoilla, mutta aamupäivästä jäljellä oli vähän pienempi porukka, Pasi jatkaa.

Tuuli on työskennellyt urheilu-uransa jälkeen liikunnan ja terveystiedon opettajana Jyväskylässä. Parilla on 13-, 15- ja 17-vuotiaat lapset.

– Elämme sellaista normaalia lapsiperhearkea. Pasi joutuu työn vuoksi reissaamaan, joten minä olen ottanut perheen projektipäällikön roolin.

Tuuli oli vuonna 2008 mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa, mutta ei ole sen jälkeen juuri ollut julkisuudessa.

– Kyllä tämä on ollut sellaista tietoista taustalle asettumista. Lapset ottavat ihan hyvin, kun me vanhemmat olemme näkyvillä jossakin, mutta tuleehan siitä heille sanomistakin. Vaikka ei meistä kyllä mitään skandaaleita saa, niin heitä olemme halunneet tässä myös säästellä.

Parin lapset ovat innokkaita urheilijoita. Kaksi lapsista harrastaa painia, yksi jalkapalloa.

– Ihanaa, että kaikki ovat innokkaita liikkumaan, mutta katsotaan, kuinka kauas into lopulta kantaa. Vanhempana tietenkin näkee lapsessa lahjakkuutta vaikka millä mitalla, Tuuli naurahti.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.