Apulannan ex-basisti Tuukka Temonen kertoi Radio Aallossa oman näkemyksensä Armo-kappaleen merkityksestä.

Apulannan ex-basisti, ohjaaja Tuukka Temonen arveli Me Naisten haastattelussa maanantaina, ettei Mitä kuuluu -kappale ole ainut hänen ja Toni Wirtasen ristiriitaisesta suhteesta kertova biisi.

Radio Aallon haastattelussa Tuukka kertoi uskovansa, että myös Armo kertoo kaksikon väleistä, heidän tarinansa päättymisestä.

– Mua on aina askarruttanut Armo-kappale. Sen mä itse tunnen eniten omakohtaiseksi, mun ja Tonin väliseksi asiaksi. Meidän välillä päättyi jotain tosi hyvää, ja siinäkin (Armo-biisissä) sanotaan, että armoa on turha viivyttää pidempään. Sehän on ihan selkee viittaus, että on pakko ollut tehdä pesäero mun ja Tonin välillä, Tuukka analysoi Ellen Jokikunnaksen haastattelussa.

Ellen tarkensi Tuukalta, viittaavatko biisin sanat armon viivyttämisestä siihen, että Tonin on ollut pakko erottaa Tuukka bändistä.

– Juuri näin, Tuukka vastasi.

Toni ajatteli tehneensä mauttoman balladin

Toni ei perjantaisessa Vain elämää -jaksossa selittänyt, mistä Armo-kappale tarkalleen kertoo. Hän kuitenkin mainitsi, että se on yksi omituisimmin syntyneistä Apulanta-biiseistä.

– Levy oli yhtä biisiä vaille valmis. Sitten kuulin radiossa jonkun todella mauttoman balladin ja soitin Jyrki Tuoviselle, että mitäs jos minäkin tekisin mauttoman balladin. Se sanoi, että tee vaan. Tommonen siitä sitten tuli, ja me tilattiin viulut ja kaikki, Toni sanoi jaksossa.

Sanat Toni kertoi kirjoittaneensa parkkipaikalla Helsingin Vallilassa.

– Kattelin, kun satoi räntää. Sieltä löytyi fiilistä, Toni muisteli jaksossa.

Myöhemmin Toni tajusi, ettei biisistä tullutkaan niin mauton, vaan itse asiassa aika hyvä.

Tuukka lopetti Apulannassa vuonna 2005. Bändiuran jälkeen hän on luonut uraa ohjaajana ja kuvaajana.

Me Naisten haastattelussa Tuukka kuvaili hänen ja Tonin välejä nykyään hyviksi, joskin jäykiksi. Lue koko haastattelu täältä.

Video: Radio Aalto

Katso myös:

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu - napeilla tai ilman

Kaikki Vain elämää -jutut löydät täältä.

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.