Kansanedustaja Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta tuli vuoden ikäisen pojan sijaisvanhempia lokakuussa. Antti vietti lokakuun perhevapaalla. Kuva: Jouni Harala
Kansanedustaja Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta tuli vuoden ikäisen pojan sijaisvanhempia lokakuussa. Antti vietti lokakuun perhevapaalla. Kuva: Jouni Harala

Pienen pojan sijaisvanhemmat viettivät pitkästä aikaa vapaailtaa Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa.

Tuoreet sijaisvanhemmat Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho viettivät  sunnuntaina pitkästä aikaa vapaailtaa Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa. Pari kertoi Ilta-Sanomille, että he olivat ensimmäistä kertaa erossa pienestä pojastaan.

– Vanhemmuus on tuntunut tosi ihanalta, ja kaikki on mennyt hyvin. Nyt olemme ensimmäistä kertaa lapsesta erossa illan, tuntuu vähän haikealta, Satu kertoi IS:lle.

Antille Tanssii tähtien kanssa -kulissit ovat tuttuja, sillä oli mukana ohjelmassa vuonna 2008, kolmannella tuotantokaudella. Antti sai silloin lempinimen kanki-Kaikkonen jäykän tanssityylinsä takia.

– Tällä kaudella ei ole yhtä jäykkää tanssijaa kuin minä, Antti arvioi tämän kauden kilpailijoita lehdelle.

Pitkäaikainen haave toteutui

Antin ja Sadun pitkäaikainen toive toteutui, kun heidät hyväksyttiin tänä kesänä sijaisvanhemmiksi. He saivat vuoden ikäisen pojan kotiinsa lokakuussa.

– Reilun vuoden valmentavan koulutuksen jälkeen meidät hyväksyttiin kesällä Sadun kanssa sijaisvanhemmiksi. Sen jälkeen on odoteltu, olisiko jossain lasta, jolle voisimme tarjota kodin. Reilu viikko sitten saimme soiton, että olisi. Ja nyt meille on muuttanut pieni, vajaan vuoden ikäinen poikavauva. Olemme tästä hämmentyneitä, liikuttuneita, iloisia, onnellisia. Voiko tämä olla tottakaan? Antti kirjoitti lokakuussa Facebook-sivuillaan.

Lapsettomuudestaan avoimesti puhunut pariskunta yritti pitkään saada adoptoimalla lasta Etelä-Afrikasta. Antti kertoi julkisesti adoptiohankkeen kariutumisesta vuonna 2012.

Lue lisää:

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho poikavauvan sijaisvanhemmiksi: "Voiko tämä olla tottakaan"

Satu Taiveaho vuonna 2012: "Meille on tarjottu jopa sijaissynnytystä"

Entinen sijaisäiti Olga Temonen liikuttui Antin ja Sadun perheuutisesta: "Olen valtavan onnellinen heidän puolestaan"

Sijaisäitiyden koettelema Olga Temonen: "Tunnen biologisen äidin tuskan"

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.