Kansanedustaja Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta tuli vuoden ikäisen pojan sijaisvanhempia lokakuussa. Antti vietti lokakuun perhevapaalla. Kuva: Jouni Harala
Kansanedustaja Antti Kaikkosesta ja Satu Taiveahosta tuli vuoden ikäisen pojan sijaisvanhempia lokakuussa. Antti vietti lokakuun perhevapaalla. Kuva: Jouni Harala

Pienen pojan sijaisvanhemmat viettivät pitkästä aikaa vapaailtaa Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa.

Tuoreet sijaisvanhemmat Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho viettivät  sunnuntaina pitkästä aikaa vapaailtaa Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa. Pari kertoi Ilta-Sanomille, että he olivat ensimmäistä kertaa erossa pienestä pojastaan.

– Vanhemmuus on tuntunut tosi ihanalta, ja kaikki on mennyt hyvin. Nyt olemme ensimmäistä kertaa lapsesta erossa illan, tuntuu vähän haikealta, Satu kertoi IS:lle.

Antille Tanssii tähtien kanssa -kulissit ovat tuttuja, sillä oli mukana ohjelmassa vuonna 2008, kolmannella tuotantokaudella. Antti sai silloin lempinimen kanki-Kaikkonen jäykän tanssityylinsä takia.

– Tällä kaudella ei ole yhtä jäykkää tanssijaa kuin minä, Antti arvioi tämän kauden kilpailijoita lehdelle.

Pitkäaikainen haave toteutui

Antin ja Sadun pitkäaikainen toive toteutui, kun heidät hyväksyttiin tänä kesänä sijaisvanhemmiksi. He saivat vuoden ikäisen pojan kotiinsa lokakuussa.

– Reilun vuoden valmentavan koulutuksen jälkeen meidät hyväksyttiin kesällä Sadun kanssa sijaisvanhemmiksi. Sen jälkeen on odoteltu, olisiko jossain lasta, jolle voisimme tarjota kodin. Reilu viikko sitten saimme soiton, että olisi. Ja nyt meille on muuttanut pieni, vajaan vuoden ikäinen poikavauva. Olemme tästä hämmentyneitä, liikuttuneita, iloisia, onnellisia. Voiko tämä olla tottakaan? Antti kirjoitti lokakuussa Facebook-sivuillaan.

Lapsettomuudestaan avoimesti puhunut pariskunta yritti pitkään saada adoptoimalla lasta Etelä-Afrikasta. Antti kertoi julkisesti adoptiohankkeen kariutumisesta vuonna 2012.

Lue lisää:

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho poikavauvan sijaisvanhemmiksi: "Voiko tämä olla tottakaan"

Satu Taiveaho vuonna 2012: "Meille on tarjottu jopa sijaissynnytystä"

Entinen sijaisäiti Olga Temonen liikuttui Antin ja Sadun perheuutisesta: "Olen valtavan onnellinen heidän puolestaan"

Sijaisäitiyden koettelema Olga Temonen: "Tunnen biologisen äidin tuskan"