Hyvän tahdon lähettiläs on Unicefin ja lasten oikeuksien puolestapuhuja. Jaakko Saariluomalla on itsellään kaksi poikaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Hyvän tahdon lähettiläs on Unicefin ja lasten oikeuksien puolestapuhuja. Jaakko Saariluomalla on itsellään kaksi poikaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Putouksesta tuttu näyttelijä ei pystynyt pidättämään liikutustaan, kun hänet nimitettiin Unicefin hyvän tahdon lähettilääksi.

Näyttelijä Jaakko Saariluoma, 46, valittiin tänään Unicefin uudeksi hyvän tahdon lähettilääksi. Kiitospuheessaan mies herkistyi ja joutui pitämään useita taukoja.

– Tämä on hieno hetki ihmisen elämässä. Olen äärimmäisen iloinen ja otettu tästä nimityksestä ja siitä, että saan liittyä tähän hienoon porukkaan. Lapset eivät koskaan ole syypäitä tilanteeseen, jossa elävät, vaan se on aina suurilta osin aikuisten vika. On hienoa, että on olemassa organisaatio, jonka kautta voin jatkaa auttamistyötä sittenkin, kun en enää jaksa tehdä tv-työtä, hän lausui kyyneleet silmissään.

Hyvän tahdon lähettiläät pääsevät muun muassa kenttämatkoille seuraamaan, miten Unicef vaikuttaa maailman köyhimpien lasten arjessa. Saariluoma on tehnyt yhteistyötä Unicefin kanssa jo kuuden vuoden ajan. Hän on muun muassa vieraillut viidellä eri kenttämatkalla maailman köyhimmissä kolkissa esimerkiksi Myanmarissa.

Lue myös:

Jaakko Saariluoma uskoo, että huumori päihittää perjantaipullon

Ainakin kaksi supersuosikkia jättää Putouksen

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.