Tuomas Enbuske ei innostunut Aliisan seurasta.

Yli-innokas Alisa ei onnistunut herättämään Tuomas Enbusken mielenkiintoa.

Suomen täydelliset venäläisnaiset -ohjelman toisessa jaksossa nähdään maanantai-iltana Alisa Ranta-ahon ja Tuomas Enbusken hämmentävä kohtaaminen. Alisa järjestää helsinkiläisravintolassa bileet sinkkunsa julkistamisen kunniaksi ja innostuu Tuomas Enbuskesta, joka on saapunut juhliin Mikael Jungnerin kanssa.

Alisa menee jututtamaan Tuomasta, joka ei kuitenkaan vaikuta olevan kiinnostunut naisen seurasta.

– Hei, mulla on tässä tärkeä hetki mun tärkeiden ystävien kanssa, kännykkäänsä näpläävä Tuomas sanoo Alisalle.

– Kävin laittamassa kolmea eri huulikiiltoa koska halusin esitellä itseni Tuomakselle. Mutta näköjään ei tehnyt vaikutusta, koska herra on kiireinen tuon mobiililaitteensa kanssa. En tiedä, mikä meni pieleen, Alisa selittää kameralle.

Alisa ei kuitenkaan lannistu, vaan yrittää vielä myöhemmin saada huomiota Tuomakselta. Jossain vaiheessa Tuomas pyytää Alisaa viihdyttämään tätä. Alisa pyörittelee silmiään ajatellessaan, että Tuomas kuvittelee tulleensa baariin, josta saa maksullista seuraa.

Katso Alisan ja Tuomaksen kohtaaminen videolta.

Suomen täydelliset venäläisnaiset Livillä maanantaisin kello 21.00. Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Mitä Me Naisten tv-kriitikko Outi Keskevaari on mieltä ohjelmasta? Lue lisää täältä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...