Renée Zellweger vuonna 2007 ja 2014. Kuvat: Reuters
Renée Zellweger vuonna 2007 ja 2014. Kuvat: Reuters
Daily Mailin haastattelema plastiikkakirurgi veikkaa, että Renée olisi turvautunut Botoxiin ja silmäluomileikkaukseen. Kuvat: Reuters
Daily Mailin haastattelema plastiikkakirurgi veikkaa, että Renée olisi turvautunut Botoxiin ja silmäluomileikkaukseen. Kuvat: Reuters
Haastatteluissa Renée on kertonut pysyvänsä hoikkana kurinalaisella elämällä. Kuvat: Reuters
Haastatteluissa Renée on kertonut pysyvänsä hoikkana kurinalaisella elämällä. Kuvat: Reuters

Bridget Jones -tähti Renée Zellweger on muuttunut entisestään.

Bridget Jones -tähti Renée Zellweger, 45, oli 1990- ja 2000-luvulla herttainen pyöreäposki, mutta kuihtui 2010-luvun alussa kovan treenin takia olemattomiin. Samoihin aikoihin hän alkoi muuttua ulkonäöltään: nenä oli entistä kapeampi ja huulet pulleammat.

Nyt Renée on taas aivan eri näköinen kuin koskaan aikaisemmin. Maanantaina hän ilmestyi Elle-lehden gaalaan miltei tunnistamattomana. Otsassa ei ollut rypyn ryppyä, ja nenäkin näytti entistä pienemmältä. Renée ei ole koskaan myöntänyt käyneensä kauneusleikkauksissa, mutta kuvat vihjaavat siihen suuntaan.

Daily Mail, kuten lukemattomat lehdet aiemmin, kysyi kauneusleikkauksista paikalliselta plastiikkakirurgilta. Vastaus oli päivänselvä: jotain on tehty.

Lue myös:

Mitä tapahtui Bradley Cooperille? Hollywood-komistus lihotti itsensä

Ysäritähden hurja muodonmuutos – tunnistaisitko?

Mickey Rourken, 61, hurja muodonmuutos – siis ihan oikeasti!

90-luvun huippuartisti luopui moppitukastaan – tunnistatko?

Vuodeksi julkisuudesta vetäytynyt Zach Galifianakis palasi täysin muuttuneena

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!